tisdag 22 december 2009

Anna Anka skapar rubriker….IGEN!


Har ni sett något av programmen ”Anna Ankas jul” som visas (med början den 20 dec) på tv3 kl 20.00 och kommer visas fram till den 24 dec? Vad tyckte ni? Det blev ju mycket skriverier, som vanligt, efter programmet.

Alltså jag måste säga att jag tycker Annas fräckhet och öppenhet är uppfriskande. Jag håller definitivt inte med hennes åsikter alltid, men gillar att hon säger rakt ut vad hon tänker och tycker. Visst, hon är ganska klumpig och burdus….men tänk efter, visst har hon ändå rätt i mycket av det hon säger. Sen att hon framför det hel-korkat *skrattar* är en helt annan femma! Jag tycker hon är en frisk fläkt i klumpig förpackning! Och alla de korkade saker hon säger är ju bara underhållning, för det måste ni väl ändå hålla med om att det är underhållande att kolla på henne. Hon får en att skratta, nästan rodna, tänka efter, vissa blir arga, vissa blir sura, vissa blir glada….alltså, allt det som ett framgångsrikt underhållningsprogram ska innehålla bjuder hon ensam på. *skrattar*

Hon vet mycket väl vad hon gör, hon spelar för tvpubliken. Allt handlar om pengar, och hon är "smart"…se så bra hon lyckats sälja sig, och hon får BRA betalt för det. Hon vet precis hur hon ska provocera för att få den uppmärksamhet hon vill…..om det sen är positiva el negativa tror jag inte hon bryr sig så mycket om. Jag tror ju helt klart att tv VILL att hon ska vara så fräck och flasig som möjligt, och dem vill klart ha ett program som väcker känslor…och DET GÖR Anna Anka.

Jag bryr mig inte själv om hälften av hennes dumma uttalanden, jag tar det som det är och låter henne underhålla mig. Nä, det är bara att strunta i och bara skratta åt det. Jag tycker faktiskt det är TUR att det finns människor som henne, som bjuder på sig och struntar i vad andra tycker och tänker. Sen kan man göra allt med måtta och Anna Anka har kanske inte den gränsen, i alla fall inte i Svenska mått.....men kanske i Amerikanska….jag vet inte. Men jag tänker i alla fall fortsätta titta på Anna Ankas jul och jag hoppas vi får se mer av henne i tv i framtiden.


Förresten, har ni sett parodierna som gjorts på Anna Anka och de andra tjejerna i Svenska Hollywoodfruar? *skrattar* Finns en hel drös gjorda, lägger ut ett klipp här som ni kan se, sen kan ni bara söka på www.youtube.com och på Anna Anka så kommer det ännu fler ni kan titta på. Jag tycker dem är riktigt lika och väldigt roliga, Frank och jag skrattade gott när vi tittade på dem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar