torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR!

Har ni tänkt på så mycket det faktiskt händer i ens liv under ett år, små OCH stora saker som förändrar mycket eller lite. Ta en stund att reflektera tillbaka på året som gått, vad har hänt egentligen? Vilka uppleverser har påverkat dig mest? Vad vill du minnas? Ta en stund för att sortera i hjärnan. Sortera bort det negativa och låt det stanna i 2009 medan du behåller de positiva och tar det med dig in i 2010. Lämna det jobbiga och tunga bakom, men ta lärdom av det, därav denna reflektion. Och gå vidare!

Du kanske brukar ge nyårslöften, välj då gärna ett som du kan hålla ;o) Men framförallt, lova dig själv att du ska försöka göra 2010 så bra du bara kan! Alla övriga nyårslöften är ju bara en bonus då ;o)

Jag hoppas ni alla får ett underbart 2010 och att ni får ett supermysig nyårsafton. Själv blir det familjen, god mat och sen ut på bushållplatsen runt 12 slaget. Där träffs alla grannarna, skålar och skjuter raketer tillsammans. Jag har inte firat nyår med familjen på många år eftersom vi oftast spelar då, så det känns lite högtidligt! Vad ska ni hitta på idag/ikväll? Har ni några nyårs traditioner?

Så till er alla från oss, ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!


SKÅL!!!!!!!

Kram N (ses 2010) :o)

3 kommentarer:

 1. Skapad av Lisbeth fre, januari 01, 2010 14:23:53

  Ett riktigt Gott Nytt År önskar vi dig och din familj!

  Mycket bra skrivet så att man får tänka till, det skadar inte.

  Kramar/Lisbeth

  SvaraRadera
 2. Skapad av Patricia fre, januari 01, 2010 18:04:56
  Härligt inlägg. :-) Håller med helt och hållet - tid för reflektion är otroligt viktigt. Ett riktigt gott 2010 önskar jag dig och din familj! Kram P

  SvaraRadera
 3. Skapad av Nina fre, januari 01, 2010 20:00:26

  Tack till er båda och detsamma till er.

  Bamsekramar

  SvaraRadera