söndag 20 december 2009

Julgran!

Som ni ser så har jag lagt in recepten på de tre sillsorterna jag gjorde häromdagen. Jag skrev ju att jag skulle lägga in recepten OM de var goda, och det var dem verkligen. Supersmaskiga och jag rekommenderar varmt alla tre sorterna, och inte nog med det dem var superlätta att göra. jag vill särskilt rekommendera er att prova senap- och kaffesillen *mums*. Låter ju helskumt verkligen, men jag lovar....den smakade underbart


Idag blev vi äntligen utsnöade igen, sköööönt! Så vi åkte vi för att hugga vår efterlängtade gran. Fick veta om detta ställe genom Patricia på jobb, jag läste nämligen på hennes blogg att hon och hennes familj varit där. Och jag tyckte det lät perfekt eftersom det inte ligger så långt ifrån där vi bor. Vi har egentligen tänkt göra det sedan länge men det har alltid kommit saker emellan, dessutom har vi inte hittat något så nära ställe heller innan. Men nu är det gjort och det var supermysigt. Det var inte helt lätt att plumsa sig fram i de djupa snön på vissa ställen, trots att det faktiskt varit massor av folk innan och trampat upp. Samtidigt var det ju en stor del av charmen just att kliva i halvmeter djupa drivor. :o) Men man fick vara försiktig var man satte fötterna, stod massor av små små baby julgranar överallt! Jättego personal som var så hjälpsamma och trevliga, dessutom bjöd dem på fika efteråt i stallet. Jag njöt verkligen av varenda sekund och det var sådan mysig julstämning från början till slut, vi kommer definitivt hugga vår egen gran där nästa år också. Tack P för tipset!
När vi är nästan hemma och kör på vår "berömda" lätt igensnöade väg, så har en bil kasat av vägen så vi stannade för att hjälpa till. Och nu är ändå vägen JÄTTEFIN måste jag säga, nästan inga drivor alls på vägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar