söndag 27 december 2009

Julklappar!

Tänkte bara dela med mig av några av de fina julklapparna jag fick :o)


En rosa mus precis som jag önskade mig. Jag har haft sådan otur med de musarna jag haft tidigare, inte klokt vad svårt det kan vara att hitta en bra mus till en hyffsad peng! Men denna är super, riktigt bra och jag behöver inte ens använda någon musmatta. Jag är riktigt glad för denna, den bästa julklappen av alla faktiskt!



Ett lila verktygsset! :O) Visst är det fint! Lite lustigt för just detta set hade jag och en väninna tänkt köpa i julklapp till en annan väninna och så får jag det, kul! Men jag fick det inte från min väninna utan av Frank. Frank är ju snickare och har en hel drös av fina kvalitetsverktyg, så det kan kanske tyckas konstigt att jag skulle behöva några själv! Men det är precis så det är!!! Ibland får jag ett ryck och ska snickra eller pyssla och då vill jag ha kanske en så enkel sak som en skruvmejsel......Jaha, var hittar jag det då??? Jag har ingen aning om var Frank har sina saker, ligger lite här och lite där.....och när man väl skulle hitta, vilken av dem ska jag välja? Nä, det känns jätteskönt att ha mitt alldeles egna lilla set! Där är precis de saker som behövsoch jag ska ha väskan ute i min verkstad där det är lätt tillgägligt. Tror jag kommer få massor av nytta av detta, toppen bra!


Sista (men absolut inte minsta) om jag tänkte dela med mig av är en cd som jag fick med Michael Bublé. Önskade mig skivor med honom, men ingen speciell eftersom jag inte hade någon av dem och visste att dem är bra allihop. Jag vet inte om ni hört honom men han låter som....ja, hur ska jag beskriva hans röst? Som en ung Frank Sinatra kanske? Mycket behaglig mysig röst och bara härliga goa låtar! På den skiva finns bl a låtarna: Fever, For once in my life, Put your head on my shoulder, Come fly with me & Sway som jag älskar.....och många andra mysiga bitar. Här kommer ett litet smakprov på Michael Bublé, enjoy!





Bra va! :o) Det finns massor av klipp med honom på www.youtube.se och sök bara på Michael Bublé!

Tack mina kära för alla fina julklappar, älskar er!

Vad fick du i julklapp, berätta....jag tycker det är så kul att se och höra vad andra fått!

Kram

P.s Avslutar med ännu ett underbart klipp med Michael Bublé







2 kommentarer:

 1. Skapad av Astrid sön, december 27, 2009 23:45:32

  Visst är Micheal bra. Gillar oxså hans röst.

  Håller med om att det är toppen med egna verktyg. :) Fast här är det sonen som förlägger dom ngnstans. Hihi. Jag fick faktiskt ett verktyg i julkklapp jag oxså. En sk Drymmel, Frank kan säkert berätta mer om det, *L* dock ingen "äkta" det kostar skjortan. Min bror är så gullig men inte sååååå gullig. Hihi. Den här duger utmärkt till mina smycken, kan slipa, putsa och gravera med hjälp av den. En hel drös med tillbehör + att han köpt ett set på 150 st extra. Bra va?! Kram brorsan!!

  SvaraRadera
 2. Skapad av Nina mån, december 28, 2009 16:06:05

  Ja, hans röst är supermysig :o)

  Ja, faktiskt jättepraktiskt med egna verktyg. Då vet man var man har dem (förhoppningsvis) och man vet framför att VAD man har. *hehe* Ditt verktyg känner jag inte till men det är säkert användbart i din hobby :o) Men visst är det tråkigt att hantverk ska vara så himla dyrt, istället för att uppmuntra folk till hantverk blir det ju tyvärr tvärtom. Många har inte ens råd...det är synd.

  SvaraRadera