tisdag 5 januari 2010

Tuffa tider!

Det sägs att de två kommande månaderna är de tyngsta och jobbigaste på hela året. Och det stämmer nog till viss del, tror egentligen att dessa månader är till för att gå i ide. Dem brukar vara väldigt kalla, gråa och otroligt lååååångsamma. Och då är ändå februari den kortaste månaden vi har på hela året. *skrattar* En annan sak är att man oftast är pank efter alla helger, det tar tid att återställa balansen i plånboken igen. *skrattar* Om man nu haft någon balans innan vill säga :o) Jag är själv rent pank nu och kommer inte ihåg när jag var så pank senast, jättejobbigt! Detta är sådan saker som gör att det känna lite extra tungt nu, men samtidigt så går vi ju varje dag nu mot ljusare tider…..och det är väl något att se fram emot. Och trots att snart alla ljusstakar åker ner så kan man fortfarande tända ljus överallt och mysa. Passa på istället att vila nu för när våren kommer då är det så himla mycket som ska göras, särskilt för oss med trädgård. Nä, ta det lugnt och bara njut av lugnet. För faktiskt, om man tänker efter så är dessa två månaderna egentligen de enda riktiga återhämtningsmånaderna vi har på hela året. Semestern räknas ju inte, DÅ om nått så har man ju miljoner saker man ska göra. :o) Såååå njut av lugnet, samla krafter, tänd massor av ljus, läs, pyssla, drick vin…..å bara myyyyys!

Avslutar med lite mysiga vinterbilder

Bocken har fått snö på sig...ja, inte bara han förståss ;o)

Bock och pynt vid vår ingång.

Kissarna hade en kompis på besök idag :o)

Stor kram till er alla

N

2 kommentarer:

 1. Skapad av Ulrika ons, januari 06, 2010 14:07:26
  Hej Nina visst e det en av våra små kissar som har hälsat på men det e inte Olle utan hans mamma Ysma, men alla tre kissarna e väldigt lika så de e inte så lätt att se skilnad. Kram

  SvaraRadera
 2. Skapad av Nina ons, januari 06, 2010 21:52:10

  Åh, vilket fint namn! Ja, hon e iallafall precis lika välkommen. MIna kissar tycker det är jättekul när dem får besök :o)

  Kram

  SvaraRadera