måndag 19 april 2010

Måste äta så man blir stor och stark!


Träffade Pernilla en sväng i fredags. För er som inte vet så är Pernilla är ju Guccis uppfödare. Pernilla har själv behållt en valp från samma kull som Gucci som heter Flisan, och för första gången sen jag hämtade Gucci fick de träffas igen. Det var jättekul att se, man kunde verkligen se att Gucci njöt av Flisans sällskap. Flisan var lite mer cool med läget. hehe Vi skulle iallafall dagen till ära åka och köpa foder till vovvarna, och eftersom Pernilla inte tagit sitt körkort ÄN :o) så ställer jag upp. Dessutom så får jag ju oxå passat på och handlat.

Kolla in godingarna

Puss

Och Guccis heltidsysselsättning såklart...att BITAS!

Lilla söta Flisan

På vägen hem från shoppingen körde vi in om Gucci och Flisans halvbror, Picasso. Han är bara 1år gammal men redan en jätte och FULL av energi, en riktig tonåring! Han bodde i ett jättecharmig hus med sin familj som bjöd oss på väldigt gott kaffe.
Kolla Picassos stil, han var så söt när han la sig med armarna rakt ut.
Var bara tvungen att ta ett foto. *fniss*

Picasso
Pernilla har ju fyllt år, den 9 april för att vara exakt. Jag hade ingen möjlighet att åka till henne då, men jag grattade via tel. Idag hade jag iallafall med en orkidé till henne som hon blev jätteglad för. Jag tog ínget foto på den, men Pernilla har lagt ut bild på den på sin blogg om ni vill se. Men jag hade även ett fat med till henne som jag har handmålat med eget mönster. Jag visste att hon ville ha detta för hon har sett det hos mig tidigare, men det tog jag foto på.
Väldigt nöjd med detta fatet själv!
Tack Pernilla och Flisan för en trevlig dag.
Kramen

1 kommentar:

  1. Tusen tack för fatet, blomman och att du finns!!!!
    Pussa på Gucci från mig och vi ses snart hoppas jag!!!
    Kram Ninna

    SvaraRadera