tisdag 25 maj 2010

Bh skola!

Jag hade Bh skola här i söndags. Typ som Tupperwareparty fast med Bh'ar och diverse "tillbehör" *fniss*. Jag själv är inte speciellt fan av Bh, tycker dem trycker, kliar å e obehagliga. Men ofta krävs det tyvärr bh och då är det viktigt att ha en bekväm sådan. Ska bli spännande och se om dem är bra, för jag är verkligen kritisk gällande bh'ar. Har själv tänkt länge att gå till en butik som specialiserar sig på bh, och som kan hjälpa en att få perfekt storlek. Kostar lite mer, men väl värt varenda krona. För hur många kronor har man inte lagt på dåliga bh'ar i sina dagar. Tyvärr så hade jag fullt upp med att lyssna, fixa fika, kolla vovvar m.m. så jag glömde ta foton, fy skäms på mig. Men kom iaf på det INNAN alla gått hem, så några bilder blev det. :o)


Glada tjejer relaxar, Christel och Nina! Bakom ser ni min ena skoförvaring från IKEA, har ju ingen garderob i huset ÄN.

En go och glá Milla!

Käcka Astrid som höll i visningen. Som sagt, nu glömde jag ta foto UNDER visningen tyvärr. Men hon hade en riktigt smart ställning som hon byggde ihop och där hade hon massor att välja på.

Goa Pernilla!

Pernilla hade Flisan (Guccis syster) med, så syskonen fick leka
medan vi var upptagna med vårt.

Astrid ska ut och "synda" lite efter visningen.

Denna fina väldoftande Myskblomman fick jag av kära Katarina som oxå var på visningen, men tyvärr hann gå innan jag kom på att fota.

Alla kissarna flydde till sovrummet när alla "tanter" (inklusive jag då) sprungit klart där inne och provat och kollat i spegeln. Ser ni förresten kartongen som avskiljer mitt emellan sängarna? Det är alltså dax igen! Frank har en fruktansvärt rälig hosta, och för att jag inte ska bli smittade eller nån behöva sova i ett annat rum löser vi det så här. Smart va. :o)

"Lilla" Gucci var helt slut efter dagens bus, och kröp upp för att mysa brevid mamma (mig) i soffan.

-

Nina och Stefan stannade kvar efter visningen för att prata lite. När klockan var 21.00 började jag må illa av hunger och skulle steka några korvar, DÅ kom jag på att jag glömt (i all stress) att äta frukost...så knasigt.

Jag bjöd på kladdkaka som blev uppskattad av många, så jag lägger in receptet här på nytt för er som är sugna.

Tjing N


250x250 CampaignInga kommentarer:

Skicka en kommentar