onsdag 23 juni 2010

Nagelfil, hundbajs och fika! :o)

.
Igår kom Pernilla och hennes lilla Flisan (Guccis syster) på besök, jättemysig heldag tillsammans. Vi började med att sitta i trädgården i det underbara vädrat och sola våra bleka ben lite, och samtidigt kunde våra bebbar springa av sig lite. Här kommer först en liten filmsnutt från deras bus och lek.Visst ser det mysigt ut, så rogivande att sitta och mysa av deras lycka när dem får vara tillsammans med någon likasinnad och riktigt busa av sig. Härligt!

Flisan hittade en leksak som Gucci normalt sett inte bryr sig så mycket om, men NU skulle han helt plötsligt ha den till varje pris. *haha* som små barn.

Bus bus bus...

Börjar bli lite trötta nu *hehe*

Flisan

Gucci trycker på Flisan att - vi kan väl leka lite till!

Flisan har lagt sig i skuggan en stund...

...och Gucci mitt emot såklart, måste hålla koll på Flisan varenda sekund.

Fönstret var öppet en bit och lilla Saga gör allt för att klämma in sig så hon kan ha full koll på vad som händer utanför... Fast hon var nog mest orolig över att det fanns ett "montster" till på gården nu. *haha*

Frank kom hem från jobbet och gjorde oss sällskap, här sitter Pernilla och Frank och njuter av solen.

Goa trötta syskon.

Gucci kollar så Flisan hänger med.

En trött Flisan vilar under min stol...

...å vem låg inte då mittemot *fniss*
-
Medan vovvarna var lugna och vilade passade jag på att bygga naglar på Pernilla, hon ska ju snart till Mallorca och spela och vill klart vara fin tills dess. Hon åker redan nästa vecka så Flisan ska vara hos oss i 14 dagar *yohoo*
.
Det är ganska mycket jobb och pill att bygga naglar, och vi satt i många timmar. Jag tyckte det var hur mysigt som helst, man sitter o pratar och dricker kaffe. Colin bakade dessutom en supergod glutenfri nötkaka till oss som vi njöt av.
.
Vi fick lite ont om tid i slutändan, men på torsdag ska vi träffas och köra och handla foder. Så efteråt ska vi fila det sista på dem och målad dem, blir nog fransk manikyr. Tar bilder när dem e klara och lägger ut.
.
Kramasosoutlet_468x60

2 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Tusen tack för hjälpen!
  DU ÄR EN UNDERBAR människa och vän!!
  Kram på dig och tacka Colin för den undebart goda kakan!!
  Kramiz....

  SvaraRadera
 2. Hej Gumman!

  Tack själv, jättemysigt.
  Ses snart igen :o)

  Puss och kram

  SvaraRadera