tisdag 1 juni 2010

Sex and the city!Ääääntligen har jag sett 2an, känns som jag väntat i evigheter. :o) Och den var så himla bra, var helt lyrisk under filmen. Den var lång, nästan två och en halv timme...men hade jag bara fått en kissepaus emellan hade jag kunnat titta i två och en halv timme till. Jag älskar verkligen dessa tjejer och tröttnar aldrig! Filmen är otroligt påkostad både gällande den fantastiska klädseln (klädbudgeten i denna film var 80 miljoner kr, SHIT!) men oxå med tjejernas utlandsresa till mellan östern.

Jag var och kollade på filmen tillsammans med Pernilla som har Ninnas orkester. Hon är lika fanatisk som mig. Hon bjöd faktiskt mig och det är jag jätteglad för, vi hade så mysigt! Tusen tack Pernilla!!!

På med lite brunkräm och smink så man ser ut som folk och iväg till bian. Glad är jag iallafall!

Reklam innan!

Innan lamporna släcks. Förväntansfull Pernilla med kaffet redo.

Precis i början av filmen, Carrie e på väg för att träffa de andra tjejerna. Snygg klädsel och uuuunderbara skor! Me like!

Carrie och Big är fortfarande ett äkta par i denna film. Här med mys i deras gemensamma lägenhet, som såklart e superfin!

En av klänningarna som Carrie bär i filmen. Denna gillade jag skarpt. Superläcker klänning som självklart satt som en smäck på Carries superläckra kropp.

Blev helt förälskad i Samanthas halsband, VILL HA!!!!!

Lite annorlunda outfit. Här upptäcker Carrie Aidan på marknaden i Abu Dhabi. Denna scenen är fantastisk och håren stod rakt ut på armarna på både mig och Pernilla.

Samantha återförenas med Smith i filmen, det är faktiskt tack vare honom hon får chansen att åka till Abu Dhabi tillsammans med de andra tjejerna.

På det lyxiga hotellet i Abu Dhabi. Underbara outfits genom hela filmen.

I öknen i Abu Dhabi. Tjejerna är på väg till att rida kamel ut i öknen. Något jag faktiskt oxå gjort, tog med mig lite sand därifrån oxå. :o)

Lunch i Abu Dhabis öken.

Tjejerna sjunger karaoke.

Jag tyckte filmen var fantastisk och det tror jag Pernilla oxå gjorde. Jag njöt av varenda sekund och jag bara HOPPAS det kommer en 3a.....snart! Eller ännu bättre, att serien fortsätter. *ler*
Vill ni läsa mer och se trailern gå in på sex and the citys egna hemsida, klicka på länken nedan då.

http://www.sexandthecitymovie.com/

Tusen tack Pernilla för en jättemysig dejt! Trean bjuder jag på ;o)

Kramen

1 kommentar:

 1. Kamagra www.intimleksaker.com
  Sexleksaker www.intimleksaker.com
  Sex Toys www.sextoyonlinestore.com
  Kamagra www.kamagra.dk

  http://intimleksaker.com
  http://intimleksaker.se
  http://sextoyonlinestore.com
  https://kamagra.dk

  SvaraRadera