tisdag 27 juli 2010

Shoppingdag!

Igår tog jag mig en riktig shoppingdag. Fick fixat massor som jag tänkt att göra ett tag nu, såååå skönt. Dessutom var det skönt att bara ta det lungt, tänka på sig själv och mysa. Jag var tillsammans med min väninna Christel och vi brukar alltid ha mysigt när vi ses. Jag startade själv på Mobilia för jag behöver några saker där och sen körde jag till Svågertorp där Christel och jag möttes upp. Fick verkligen jättemycket gjort igår, härligt!

Köpte de yttersta växterna på bilden. Dessa krukor står på övervåningen, och p g a min värk blir gärna växterna lidandes (stackarna) och vattningen "glöms" gärna bort. Så därför hade jag bestämt mig för att köpa konstgjorda växter, villa bara hitta några som såg relativt naturtrogna ut. Hittade dessa på Ikea, blev jättenöjd. Har två fönster så jag köpte två uppsättningar, blev jättefint! Köpte även lite annat smått och gott på IKEA, glödlampor, överdragsmadrasser, krukor m.m.

Köpte en ny fin hallmatta på Ilva, den gamla kissade Flisan på så den åkte i soporna. *hihi* Men i vilket fall som helst så slits dessa och fylls av massa grus och smuts, så jag brukar byta ut efter ett tag. Är ju inte så farligt dyra och finns massor av fina mönster att välja på.

Köpte en ny vattenskål till Gucci att ha utomhus, Flisan tog isönder den gamla nämligen *skrattar* Men denna är ändå bättre än den gamla i porslin och den står stabilt med sin form och gummikant.
*

Köpte nya utemöbler till terassen/altanen. Så himla fina, är superglad för dem. Där satte Christel och jag oss och mös långt in på natten med tända ljus och filtar, underbart!

Här sitter Christel i de fina möblerna...

...å här sitter jag i dem :o)

Vi var lite hungriga efter all shopping så vi mumsade på tonfiskgratäng som jag gjort dagen innan.

Gucci och Christel busar.

När jag kom hem från min shoppingdag hade Kevin och hans kompis rensat bort alla högarna som jag krattat ihop, såååå glad jag blev. Tusen tack killar!

Upprensat. :o)

En mycket givande och myspys dag. Tusen tack Christel för all hjälp å mys!

Nu ska jag ut och spraya på de stolar som är kvar, fick nämligen köpt mer spray igår. De andra möblerna målade jag klart i söndags så dem ska bara få torka ordentligt, sen ruggar jag nog ytan lite (blev så snyggt) innan jag kan ställa allt på plats. Visar självklart resultatet sen ;o) Sen ska jag fixa till lite käk, blir bakad potatis med räk o kräftröra *yummi* Ha en fortsatt fin dag!

Kramen
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar