onsdag 7 juli 2010

Videoblogg 100707!

Hej!

Idag tänkte jag videoblogga istället för att skriva en massa. Tar er med på en sväng i trädgården och Gucci och Flisan dyker klart upp oxå. Nu när jag kollade efter så insåg jag att jag hållt kameran helt fel när jag pratade *haha* så nu vet jag det till nästa gång. Hoppas ni kan ha överseende denna gången. ;o) Hoppas ni tycker det är kul. Kommer videoblogga fler gånger fortsättningsvis.

Enjoy! :o)Kram

8 kommentarer:

 1. Det var kul att få en inblick i ditt liv.Dina hundar var underbart söta. Hälsningar Michael Månsson aka Klingon

  SvaraRadera
 2. Hej Micke!
  Kul att du gillade det. Det var ju lääänge sen vi var delaktiga i varandras liv nu :o) Det är bara den ena hunden som är min, den andra passar jag bara. Räcker gott och väl med en kan jag berätta *haha* Hoppas allt är bra med dig och familjen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. jätte fint har du

  SvaraRadera
 4. Hej Nina, ja det börjar bli mycket fint i trädgården, har hänt mycket sedan jag var där sist :-),(flera år sen). Tror det var sommaren 2005. Med mycket jobb och möda så har du skapat och håller ff på att skapa din(er) oas och resultatet blir toppen!
  Hälsningar
  Hasse

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vad<deppade vi blev! Kan inte se alls pa video bloggen!
  Nu har jag hem langtan!!!
  Puss pa er!
  Kram Ninna

  SvaraRadera
 6. Tack Anonym! :o)

  Kram Nina

  SvaraRadera
 7. Hej Hasse! Ja, det var ett tag sen du var här. Och jag har slitit o kämpat kan du tro, men det blir ju oxå resultat :o)Det fick du se om inget annta idag :o) Tack för titten.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej Pernilla!

  Synd du inte kunde se videon direkt, men jag hörde du löste det sen med din charm ;o)

  Kram goa du

  SvaraRadera