söndag 22 augusti 2010

Ännu en snyftare!

***
Bara tagit det lungt idag, både kropp och knopp behövde vila efter gårdagen/natten. Har målat lite, surfat lite och nu som avslutning på kvällen kröp Frank och jag upp i soffan med marängtårta till en film. Som var jättebra den med! Har verkligen lyckats se bra filmer på sista tiden, dock väldigt många snyftare. Så ock denna. Vi trodde inte att den skulle vara så bra, så den överraskade verkligen. Jättevacker film, mycket mycket sevärd!

The last song!Handling

Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far.
En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren, så att hon kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar