lördag 21 augusti 2010

Body!

***

Kommer ni ihåg klädesplagget Bodyn??? Nu kommer den tillbaka, och jag bara undrar varför? :oO Ett av dem osmartaste, mest opraktiska plaggen som funnits alltså. Själv hade jag ett helsike varenda gång vi var ute. Var den minsta lilla för kort, fick man springa och rätta till den ur gumpen hela kvällen. Och var den sen lite för stor så rynkades det så fullt på magen, d v s PRECIS det som bodyns avsikt INTE var...snarare tvärtom, det skulle vara slätt och fint. Så där sprang vi runt med våra aningen för korta bodys och var superirriterade för att dem sjönk in mellan skinkorna hela tiden. Och KISSA ska vi ju inte bara snacka om :o( Det var ju ett helt företag, för den enda knäppning som fanns var i GRENEN *suck* och där hade man då placerat ut tryckknappar eller hakar...sikket jobb! Är för mig enstor gåta att dem väljer att producera och sälja dessa igen.


Till detta hade vi de populära Skipantsen, som även de kommer mer och mer nutida. Ni vet typ tight fast med ögla nertill som skulle sitta under foten. Inget fel på dem egentligen, snygga och mjuka och sköna....JA i TYP 5 minuter, sen hade man råkade bockat sig eller suttit ner och fått stora utstående knän i byxorna. Och hur löste man det då? Jo, man drog upp byxorna allt vad man orkade, och till sist hade man byxan ändå upp till armhålan. Ockå ett väldigt opraktisk plagg såvida man inte går med raka ben hela kvällen och aldrig sätter sig ner. *haha*

Men, man får säga vad man vill...80 talet var en underbar tid, och jag hade gärna upplevt 80 talet en gång till. Men då med den känslan man hade då och informationen från idag...det hade vatt toppen!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar