fredag 20 augusti 2010

HJÄLP NU TILL HÄR SNÄLLA!

***
Finns det verkligen inte en enda som kan tänka sig att ta hand om dessa två små fantastiska kissar. Har fått större bilder från Ewa nu så ni kan se bättre, ni kan även klicka på bilderna för att få upp en större bild. Helt underbara bilder och man bara smälter. Jag är såååå himla sugen på att ta hand om dem, men det går inte tyvärr. :o(

Snälla, snälla!!! Hör runt, bland vänner, arbetskamrater, släkt m.m. så vi kan hjälpas åt att finna dessa två raringar ett hem.

Jag har skrivit om de innan men ingen tur tyvärr, ingen som har hört av sig till mig iaf. Men jag har kopierat beskrivning, så här kommer den igen. Ska även tillägga som jag glömde sist, kissarna finns i Malmö!

Läs Ewas beskrivning:

Kuba c:a 1-1,5 år kastrerad herre, en tämligen hemkatt som blivit utkastad, och som bara bad alla på sina 'bara knä' - "ta mig hem, ta mig hem!...", vilket vi har åhörsammat ("har man 5 katter, kan man lika väl ha 6...")

Och Robin nu c:a 2,5 mån ung pigelin, en son till 'Mamma', en av Gabis utekatter...
Som c:a 4 v. gammal försökte han ensam och på vacklande ben ta sig över 2 körbanor från "restaurangen" till bil-inhängnaden, vilket Gabi av händelse bevittnat och bara inte kunde oberört titta på!...

Båda 2 är rumsrena, lätt formbara och rätt så lydiga - exvis redan nu vet de att de inte får sitta på bordet, vasken eller spisen.
De är mkt samspelta med varann, samt mkt sällskapliga och kelna - riktigt fröjd!...
Helst borde de inte delas, utan borde hamna i samma hem - helst UTAN andra katter, eller eventuellt med mycket unga och lika formbara katter som de själva.

Robin, minstingen!


Kuba.

En kelen Robin. *myys*

Robin igen. Kattungar är för härliga, hittar de roligaste ställen att ligga på.

Båda två

Båda, ofta tillsammans.

Robin

Båda

Båda igen

Kuba kelen.

Kuba

Och lilla Robin

Snälla ni, jag ber er att höra er för. Och bloggare, ni kan väl lägga ut på er hemsida eller länka hit...hade blivit så glad om vi kunde lösa det för de små liven.


Maila oss på:


ewa.domaradzka@bolina.hsb.se

eller

hanssonnina@hotmail.com

Jag håller, fingrar, tår och tassar!!!

2 kommentarer:

 1. Hade jag haft möjligheten så hade jag gjort men just nu kan jag inte men om ett tag kanske, när allt är iordning här hemma.

  SvaraRadera
 2. "TACK, snälla du!..." - miauar kissarna och mattarna instämmer.
  Du är hjärtligt välkommen att komma hem till oss och hälsa på de små liven och stifta bekantskap med dem - och oss.
  Du kommer inte att ångra det. Däremot är risken stor att du pladaskt faller för deras charm!...
  Robin och Kuba tillmiauar att de väntar gärna, bara de kommer till ett harmoniskt och älskande hem. Då kommer de att bjuda på sig själva med deras tillgivenhet och lekfullhet.
  Och för stunden hälsar de med deras senaste bilder som de ber underbara Nina att hjälpa dem att placera på nätet.
  Miau, miau!...
  Ewa & Gabi

  PS
  Anledningen till att vi söker ett nytt hem åt Robin och Kuba är att våra 5 katter, alla 4 år och uppåt, inte kan acceptera Kuba... Han är för gammal för dem, fast han är bara c:a 1 år.
  Det är mycket spänning i luften, alla är stressade (inkl. oss), och våra gamla katter
  signalerar sitt missnöje med alla möjliga medel som de har till hands, sorry - till tass!
  De har börjat bestiga alla bord, vasken och även spisen, vilket de aldrig tidigare gjort, och även kissar på soffan, sängen och fåtöljerna... Och vi bara tvättar och tvättar!...
  Måste vi gå ut, vet vi aldrig i vilket tillstånd vi kommer att hitta dem - om de alla fortfarande är levande, eller om någon/några ligger halvbitna sårade eller kanske även för
  döden?... Än så länge har inget sådant hänt, men kan hända när som helst. De fajtas även i
  vår närvaro och det är bara en sprutflaska som kan separera dem.
  Det är verkligen outhärligt och jobbigt.
  Då vi räddade Kuba kunde vi inte i vår vildaste fantasi föreställa oss att det kunde bli sådana problem... Vi ville väl, men tyvärr så blev det inte.
  Därför vore vi och våra gamla kissingar ytterst tacksamma om någon som INTE HAR KATTER kunde öppna sitt hem åt Robin och Kuba och erbjuda dem ett liv i lugn och ro.
  Och de kommer säkert i gengäld att förgylla sin välgörares liv!
  DS

  SvaraRadera