lördag 28 augusti 2010

Min käre påg blev 18!

***
I onsdags blev en av mina älskade pågar 18 år! Det var min äldste son, Colin som fyllde år. Kan berätta att det kändes väldigt vemodigt på ett sätt, min lille påg e ju stor nu. Att hans röstkort kom i brevlådan dagen efter gjorde inte att saken kändes bättre. *haha* Det är kanske tramsigt och jag vet att man bara har sina barn till låns, men det gör ju inte saken lättare. TÄNK när han flyttar hemifrån :o/ usch, hemska tanke!

Vi var uppe och sjöng för honom klockan 6 på morgonen med bakelse, ljus, blommor och present såklart. :o) Det var körkort som fanns på önskelistan detta året, så det blev ett körkortspaket i present. Så det blev bara en present, dock en väldigt nyttig sådan.
*
Senare ville Colin och Kevin ner på festivalen, Colin ville klart fira att han fyllde 18. Vi kommer att ha en bjudning hemma senare, troligtvis i slutet av september. Colin ville inte ha det under festivalen, för då ville han fira med sina kompisar. Men sen är det så mycket annat som händer just nu att vi kom överrens om att ha det i september.
*
Så iallafall när jag skulle köra dem till en kompis passade jag på att hämta ett paket som kommit till mig, åhhhhhh är så kul att hämta paket.

Paket från Eleven.

Hårkit bl a. Hört mycket gott om detta märket som ska vara väldigt fuktgivande och mjukgörande för håret. Håret slit ju en del av sol och bad under sommaren, men även året runt när man färgar det och stylar det regelbundet. Så det ska bli himla spännande och se om detta fungerar, får ju ge det lite tid. Doftar underbart gör det iallafall. :o)
*

Macadamia Natural Oil - Upptäck hemligheten med ett hälsosamt hår
Under århundraden har alkemister och 'healare' över hela världen vänt sig till naturens rika resurser för dess medicinska krafter. Med oljan från makadamianöten, som återfinns längs Söderhavet, och oljan från de unikt sällsynta Argan-fröna från Marocko, har naturen försett oss med några av de mest gynnsamma faktorerna för hälsosam hud och hår.

Produkterna från Macadamia Natural Oil™ kombinerar oljorna från dessa mycket näringsrika nötter med speciella ingredienser från naturens mest närande växtpreparat för att skapa den ultimata förskönande och vårdande kuren för ditt hår. Oljan ger nytt liv till hårets naturliga väsen och skönhet och skapar ett skyddande lager som fyller och berikar med viktiga proteiner. Njut av mjukt, silkeslent och glansigt hår utan oljiga eller vaxliknande rester.


Macadamia Natural Oil - hemligheten till friskt hår.(Text och youtube klipp hämtat från elevens hemsida)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar