lördag 4 september 2010

Förkylning och mysig film!

***
Har legat med förkylning och feber några dagar, så jag har med andra ord tagit det väldigt lugnt. Varit tvungen helt enkelt :o) Känns lite bättre idag, skönt!


Vi har ju börjat behandla Gucci nu. Först skulle man droppa pipetterna i nacken och sen vänta några dagar innan man badade. Så i torsdags var det tid för första badet. Nu ska vi bada stackars Gucci två gånger i veckan *pust*...stackars lille skrutt. Men han är superduktig när han badas och så får man alltid något extra gott efteråt. ;o)


Ser lagom road ut. *haha*


Går åt måååånga handdukar, han är ju inte så liten längre. :o)
*
En väldigt bra sysselsättning när man är sjuk är att kolla på film, och jag vill rekommendera en jättemysig romantisk komedi som Frank och jag såg igår.


Leap year eller Skottår på svenska!

Handling

Anna Brady (Amy Adams) och hennes pojkvän Jeremy Sloane (Adam Scott) firar 4 år som par och Anna förväntar sig att Jeremy ska fria. Men det händer inte. Så hon bestämmer sig för att fria själv den 29 februari för enligt en irländsk tradition har en kvinna rätt att fria till en man den dagen. Hon följer efter honom till Dublin för att göra det. Men flygplan, väder och ödet lämnar Anna strandsatt på fel sida av Irland. Hon blir då tvungen att ta hjälp av den stilige Declan Callaghan (Matthew Goode) för att ta sig till rätt sida.

Hur långt är du beredd att gå för kärleken?
Kramizar

4 kommentarer:

 1. Hoppas du har kryat på dig nu, inget kul att va sjuk ju.

  Oh gulleplutten. Min Alice avskyr att bada så vi brukar duscha henne inne i vår duschkabin vilket hon accepterar. O ja....det går mååånga handdukar!

  SvaraRadera
 2. Ja det blir många handdukar!
  Tänk dig då 4 hundar som skall bada!
  Skit skoj!!!!
  Helt slut när man är färdig!
  Krya på dig och pussa på Gucci från uppfödar matte!
  Kram Ninna

  SvaraRadera
 3. Soulsister: Tack, känns lite bättre.
  Ja, en duschkabin hade underlättat men vi har ingen sådan...inte än. Har funderingar på att sätta in en när vi renoverar badrummet.
  Ja, det blir mycket handdukar, tur man har tvättmaskin.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, Ninna...massor! Jag tänker på dig varje gång jag ska bada, shit och bada 4 hundar två gånger i veckan. Ganska tufft jobb. Speciellt med Lillen som e så stoooooor!
  Krya på dig själv och lycka till imorgon.
  Puss

  SvaraRadera