torsdag 9 september 2010

Storhandling!

***

Jisses vad trött man kan bli av att handla, är helt färdig ju! Och så lång tid det tog! Kan bero på att det var jättelänge sen vi verkligen storhandlade. :o) Vi brukar normalt sett storhandla en gång i månaden, men nu är det flera månader sen sist. Vi har helt enkelt inte hunnit, hur knasigt det än låter. Så det var välbehövligt kan man säga. När man sen kommer hem med alla påsarna ska allting packas upp, och det tar oxå en himla tid. Stack hemifrån runt 16 idag och var hemma runt 20, och då var det som sagt tid att packa upp. *pust* Men nu är det iallafall gjort och känns jätteskönt, underbar känsla att öppna kylen. :o)


När vi ääääntligen packat upp allt var det alldeles för sent att stå och laga middag. Så vi stekte upp kantareller och champinjoner i smör *mums*, och äggröra. Sen la vi det på grovt bröd med tomatskivor och salladslök. Snabbt och lätt och sååå smarrigt!
Nu ska jag snart nanna, imorgon är det repdax.
Natti natti

2 kommentarer:

  1. Vi veckohandlar istället för jag pallar inte med att handla så mkt på en gång. Vi gör en veckomatsedel, handlar efter den. Funkar för oss.

    kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det är ett ypperligt tips Tack. Tyvärr har vi svårt att hinna med det oxå, blir små snabbisar på Ica :o(

    Kram

    SvaraRadera