onsdag 3 november 2010

Missa inte finfina erbjudanden!!!

***


Jag har anmält mig på en suverän sida här på internet, ett företag som heter "Groupon". På Groupon erbjuder dem ofta nya, spännande och exklusiva erbjudande inom fritid och livsstil till minst 50% rabatt!

Det kan vara en 600 kronors meny på en mysig kvarterskrog för endast 300 kronor, eller en ansiktsbehandling värde 595 kronor för 240 kronor. Genom att nå ett stort antal kunder kan dem erbjuda rabatter som annars inte hade varit möjliga att få som enskild konsument.
*
Själv så nappade jag på ett erbjudande att gå på Malmö opera och se "Jekyll och Hyde". Fick verkligen ett toppenpris på 390kr för två personer, vilket är jättebilligt. Vi sparade hela 780kr på denna dealen. Vi ska gå på lördag, ser verkligen fram emot det!


Jekyll & Hyde
Kan godhet existera utan ondska?

Den framstående forskaren Dr Jekyll är besatt av att renodla godheten. Genom olika experiment lyckas han få fram ett extrakt som ska kunna separera godhet från ondska. Därmed tror Jekyll sig ha funnit ett botemedel för psykpatienter som farit illa och drömmer om att få prova sitt extrakt.

Dr Jekyll blir dock utskrattad av sina kollegor och i sin desperation utsätter han sig själv för experimentet. Medlet fungerar, men inte som det var tänkt. Ut ur denne godhjärtade man träder ondskan fram i skepnad av Mr Hyde. Vätskan är dessutom beroendeframkallande - ju djupare han sjunker i missbruket, desto större makt tar Mr Hyde.

*

Just nu är det ett erbjudande om chokladprovning med Jan Hedh bl a till ett jättebra pris. Även om du inte är intresserad av just dessa erbjudanden så tycker jag absolut du ska gå in och registrera dig. Kostar ju inget och så behöver du inte gå miste om några toppenerbjudanden.

Klicka på någon av bilderna eller loggan för att komma direkt till deras hemsida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar