lördag 30 april 2011

Ingen bebbe än :o)

Nä, det är lugnt än sålänge...vilket jag är väldans glad för. :o) Har lite mer att göra innan *fniss*

I torsdags när Frank kom hem satte han igång att rensa avloppsrören här hemma. Vi brukar få göra det lite då och då efter hand fett och kalk sätter sig i rören. Vissa delar är ju utbytta men inte allt.


Frank i matkällaren och rensar och tömmer. Kan berätta att det luktade FIS och avlopp i hela huset, och det tog många timmar innan det försvann :oS


Själv så orkade jag inte mycket mer på torsdagen. Men fick gjort en massa under dagen fram till 16 tiden, så det var jag nöjd med. :o)


Igår blev det städning av toa och därefter packade jag bebbens kläder i lådor som ska stå under spjälsängen. Har ju plats där uppe i det som ska bli hennes rum, men det blir för jobbigt att springa upp och ner för trapporna, så detta är en toppenlösning sålänge.Här packas det, och Vilze hjälper självfallet till.


Idag har jag suttit i solen på förmiddagen och druckit kaffe, supermysigt. Men till sist blev det för varmt så jag fick gå in igen. :o) Men det gjorde inget, har en massa att göra ändå. Så med en massa 80-tals och 90-tals låtar strömmande ur radion (100.0) ska det bakas bröd och städas.


Brödet ligger på jäsning, diskmaskinen är igång, tvättmaskinen kör och jag ska börja städa köket.

Min "utsikt" för tillfället :o)


Ha en toppen Valborg nu!


Kram

1 kommentar:

  1. Du kan inte fatta så glad jag är för dig.
    Kraaaaaam Anja <3 <3 <3

    SvaraRadera