tisdag 28 juni 2011

Suveräna hårvårdsprodukter!

Äntligen fått beställt hem nytt till håret. Älskar detta märke och har haft slut hemma ett tag, så nu äntligen fick jag beställt igen. Valde stora flaskor så de ska räcka läääänge :o) Faktiskt väldigt dryga produkter, så faktum är att de håller länge ändå. Har du problem med torrt och fnasigt hår så tycker jag absolut du ska prova dessa, finns i små flaskor oxå.

Macadamia Natural Oil - Upptäck hemligheten med ett hälsosamt hår
Under århundraden har alkemister och 'healare' över hela världen vänt sig till naturens rika resurser för dess medicinska krafter. Med oljan från makadamianöten, som återfinns längs Söderhavet, och oljan från de unikt sällsynta Argan-fröna från Marocko, har naturen försett oss med några av de mest gynnsamma faktorerna för hälsosam hud och hår.

Produkterna från Macadamia Natural Oil™ kombinerar oljorna från dessa mycket näringsrika nötter med speciella ingredienser från naturens mest närande växtpreparat för att skapa den ultimata förskönande och vårdande kuren för ditt hår. Oljan ger nytt liv till hårets naturliga väsen och skönhet och skapar ett skyddande lager som fyller och berikar med viktiga proteiner. Njut av mjukt, silkeslent och glansigt hår utan oljiga eller vaxliknande rester.

Macadamia Natural Oil - hemligheten till friskt hår.


Jag beställer dem från en hemsida som heter Eleven som skickar supersnabbt. Dem har ett stort urval av skönhetsprodukter till väldigt bra priser!

Direktlänk till ovan produkter http://eleven.se/macadamia-natural-oil-b492.html

Och länk till butiken http://eleven.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar