fredag 22 juli 2011

Stoppa djurmisshandeln!

Djur misshandlas världen över. I vissa fall ses de endast som redskap, eller som en plåga som inte bör finnas till.

Djuren är maktlösa och kan inte försvara sig själva. De är beroende av att det finns människor som bryr sig om dem. Om du är en av dessa människor – hjälp oss stoppa deras lidande.

Bli Animal Protector och stå upp för de djur som behöver dig. Med ett fast månadsbelopp kan du vara med och skapa en bättre tillvaro för dem.

Hjälp djuren till bättre liv – de behöver dig

Tvingad att dansa inför en betalande publik eller inspärrad i bur för att dagligen bli tappad på galla – många björnar lever plågsamma liv som är onaturliga för dem på alla sätt.


Herrelösa hundar kämpar varje dag för att överleva. Många lider dessutom av parasiter, sår och infektioner. De ses ofta som en plåga, och blir därför förgiftade, dränkta eller ihjälgasade.

Åsnor och hästar sliter i gassande sol dag ut och dag in. De får sällan vare sig tillräckligt med mat, vatten eller vila. När djuren är utslitna överges de av sina ägare – kan de inte prestera har de inte heller något värde.

Bli en Animal Protector idag
Var med och förbättra framtiden för miljontals djur. Med en stark, gemensam ansträngning kan vi skapa förändring. Anmäl dig som månadsgivare här och nu.

Som Animal Protector får du löpande uppdateringar om vår kamp för djuren. Snart kommer även en särskild personlig hemsida att vara färdigställd, som vi skapar just för dig som månadsgivare. Där kommer du att kunna logga in och läsa mer om de djur du är med och hjälper.


____________________________________________


Nästan alla har en hundralapp över att skänka, så om du är djurvän gör som jag...ge en hundralapp för djurens välmående. Bara klicka på länken så kommer du direkt till instruktioner hur du ska göra. Vill du hellre ge ett engångsbelopp går det självfallet lika bra, många bäcka små ju...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar