måndag 8 augusti 2011

Inställd spelning för mig!

Har varit så himla dålig på att blogga :o( Blev ju dålig i förra veckan, fick störtblödningar och feber. Så jag kunde tyvärr inte spela som bestämt, sååå himla tråkigt...såg verkligen fram emot det. Men så är det väl när man är optimistisk och vill komma igång efter redan två månader. Det är ju inte för inget som man faktisk har mammaledighet i minst ett år.

Är ganska trött nu efter pärsen och känner mig lite deppig, så det här med tacksamhetsalfabetet har fått ligga lite på is. Men jag ska absolut fortsätta där jag slutade :o) Hoppas på att komma igen snart med nya krafter. Då blir det lite uppdatering på vad som hänt och bokstaven J tror jag är härnäst.

Hoppas ni alla mår bra och haft möjlighet att njuta av de fina sommardagar vi haft!

Kram

1 kommentar:

  1. du får krya på dej det är inte roligt att blöda så mycket jag har lika dant när jag har mit dom 2 första dagarna är hemska jag blodar ner allt jag har och det är inte roligt att ha extra ombyte av kläder iväskan jag har fåt så mycket efter mina barn nu iföra månaden hade jag det två omgåmgånger på en månad jag har sökt för det och dåm sa att jag hade komit iklemateriet men jag är ju bara ska bli48 nesta tista och dom vill inte operea mej ihäler så jag lider med dej du får ha det så bra så länge och ät gärnmedesin så att inte blod värdet sjunker gå och kola dit hb krya på dej och ge savanna en kram

    SvaraRadera