tisdag 18 oktober 2011

Firad i dagarna fyra!

Ja, då har man äntligen nått den magiska åldern 40 :o) Så nu får vi se om den är så magisk, kan alltid behöva lite (positiv) magi. :o) Lovar att meddela er om det stämmer, haha.

Ja, 40 stämmer iaf ;o)


Jag har blivit så firad och verkligen känt mig speciell och uppvaktad. Jag är inte så mycket för det här med bjudningar och är definitivt inte så van vid att bli bortskämd, men iår blev jag verkligen det. Haft en underbar 40års dag med andra ord. :o)


Eftersom jag fyllde år på en måndag (3 oktober) så valde jag att ha gäster på söndagen innan. Jag valde att ha öppet hus mellan 14-20, så ingen behövde känna sig tvungen att dyka upp.


Min älskade syster kom med sin familj. Hon kom lite innan så hon kunde hjälpa mig om jag behövde. Tack älskade för att du kom (trots att vi bara setts några dagar tidigare) :o)

Några timmar senare kom ett helt gäng och överraskade :o)
Alla på plats :o)Och några till :o)


Man får inte glömma bort djuren ju :o)
Fick underbart vackra orkideér, älskar ju dem. Tusen tack :o)


Och sen fick jag något helt fantastiskt som jag önskat mig läääääänge....Jag fick en uuuuuuunderbar sax i antik look som jag velat ha så himla länge. Detta hade jag aldrig kunnat drömma om, är ju inga billiga saker.


Hela gänget hade lagt ihop och jag blir så rörd att dem har lagt ner sådant jobb för min skull. Det är ju trots allt mycket jobb när det ska ringas runt till en massa människor och sen ska pengarna samlas in. Sen ska ju saken köpas och packas in, och slutligen måste mååånga människor hålla tyst om det ;o) Det värmer verkligen mitt hjärta och jag är så himla glad för min sax.


Tusen tusen tack alla, både för present och för att ni kom. Och sist men absolut inte minst, för att jag får ha er i mitt liv!


Vilken snygging, eller hur!


Morgonen efter, alltså på min födelsedag, blev jag uppvaktad av familjen med sång och tårta i sängen.


och med denna.......


YOHOO!
Denna har jag OXÅ önskat mig jäääätteläääänge :o) Och nu, äntligen är den min. Och i färgen chokladbrunt precis som jag ville ha. Visst är den underbar! Tack min underbara familj!

Lite senare kom ett blomsterbud....
Så vackra :o) Det var Pernilla som skickade dem (Guccis uppfödare). Hon kunde tyvärr inte komma på söndagen för lille Oliver var sjuk. Tusen tack snälla du! :o)

På tisdagen vilade jag och förberedde för att åka till Köpenhamn och till min syster på onsdagen, där hon hade planer för mig. :o) Glömde tyvärr ta foto :o(


Så på onsdagen hade hon bokat frisörtid till mig :o) sååå skönt att bli omhändertagen.

Efter det shoppade vi lite och köpte sen färsk lax med oss hem som vi njöt av på kvällen hos henne. Eftersom hon hade fixat annat till mig på tordagen så sov jag och Savanna över.

På torsdagen gjorde vi oss iordning och begav oss in till Köpenhamn igen...


Och där hade hon bokat en ansiktsbehandling till mig. Så åter igen blev jag omhändertagen och bortskämd :o) Tusen tack min älskade syster, du visste precis vad jag behövde.


Så JAG har VERKLIGEN blivit BORTSKÄMD detta året, det var ju inte ALLS jobbigt att fylla 40 *haha*


Tusen tusen och åter tusen tack alla för att ni förgyllde min dag!


2 kommentarer: