söndag 27 januari 2013

Julekris!

Ja, det var knappt att jag fick ihop det i år *pust*. Både savanna å jag har varit jätte mycket sjuka å väldigt länge, och storarummet blev färdigt kort innan jul, så allt som hade med julen att göra tog vi fatt i allra sista stund. Å till min egen stora förvåning så lyckades vi faktiskt :0) Men det var verkligen på håret. Nu hade vi inte så mycket pynt å det lilla vi hade var tvunget att hängas eller ställas över midjan *haha*, men så är det ju med barn i Savannas ålder :o) Men det blev en bra och mysig jul till sist, men det har varit full rulle så jag har tyvärr inte hunnit med bloggen :o( (detta inlägg har tagit mig en hel vecka att få klart) Nu har vi dessutom fullt hus här hemma, min yngste påg har flyttat hem igen och hans tjej bor oxå här, sen har min äldste son sin tjej med för det mesta oxå, vilket innebär att vi är 7 personer här hemma som det ska lagas mat till, städas efter, diskas efter och tvättas efter...och DET är mycket jobb kan jag berätta. Sen har vi hunden och kissarna oxå. Så jag har verkligen inte brist på sysselsättning som ni kan förstå :o)

Här kommer iaf lite bilder från dec och några från januari.

En nyvaken liten tomtenissa på Luciamorgon.

Savanna hjälpte med glädje till att klä granen :o) Från början när vi precis plockat fram lådorna med kulor, tog hon upp en och så sa hon -fin, fin. Sen hämtade hon nästa och gjorde likadant, och nästa och nästa...så himla söt.

Vår fina julgran

Färdigklädd för julaftonsfirande

Mor och dotter piffade och laddade för go mat och mys

Julmat mmmmmm

Matdax

Rimstuga

Julmys

Tomten kom så klart och han var väääldigt poppis, Savanna pratar fortfarande om honom. Här får han en stor kram när han skulle gå :o)

Julklappar e så klart kul

 Sen har vi såklart repat med Ajax, vi jobbar för fullt med vår nya cd och vårt kommande jubileum i sommar. Så kul :o)Thore bakom sina trummor

Gert är koncentrerad

Leffe, glad som vanligt.

Och Putte full av bus som vanligt.

Spelat har vi oxå gjort, vi spelade bl a i Törringelund och det var lika trevligt som vanligt. Vi blir alltid så väl omhändertagna av Leif och Siv och deras personal, vi får go mat, mycket folk och publiken är toppen. Känns alltid lika kul att komma dit!

Förresten, nu är det bara 4 dagar kvar som man kan rösta på Dansbandspriset2013, och det vill vi gärna vinna :o) Så det hade varit jättekul om ni ville rösta på oss.

http://www.dansbandssidan.com/se/dansbandspriset-2013-5369215

Eftersom jag inte  bloggat något under jul och nyår vill jag verkligen önska er God-Jul och gott nytt år i efterskott. Hoppas ni hade det fantastiskt med goa människor omkring er, god mat och riktigt mysigt. Nyår spenderade jag och Savanna själva och vi hade det så lungt och skönt, jag pratade inte ens med någon kl 12 som jag alltid annars gör.

Hoppas allt är bra med er och vi håller tummarna för ett toppenår för oss alla, en riktigt GOD FORTSÄTTNING önskar jag er alla.

Bamsekram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar