tisdag 3 september 2013

Alla kan göra något!

Kära du som följer oss på FB eller via annan media! Nu behöver vi din hjälp! Situationen i Syrien är akut och 1,9 miljoner människor har flytt landet. Vi finns på plats både i Syrien och i grannländerna för att ge sjukvård och akut nödhjälp till människor som drabbas av kriget. Men för att kunna fortsätta vårt livsviktiga arbete behöver vi stöd från er här hemma i Sverige! Tillsammans kan vi göra skillnad och rädda liv - hjälp oss genom att SMS:a "Syrien 100" till 72 970. Och dela gärna vidare den här bilden med dina vänner! Stort tack för din insats!

Mer info om vår akutinsamling finns på www.lakareutangranser.se/akut#msf_sweden
Kära du som följer oss på FB! Nu behöver vi din hjälp! Situationen i Syrien är akut och 1,9 miljoner människor har flytt landet. Vi finns på plats både i Syrien och i grannländerna för att ge sjukvård och akut nödhjälp till människor som drabbas av kriget. Men för att kunna fortsätta vårt livsviktiga arbete behöver vi stöd från er här hemma i Sverige! Tillsammans kan vi göra skillnad och rädda liv - hjälp oss genom att SMS:a "Syrien 100" till 72 970. Och dela gärna vidare den här bilden med dina vänner! Stort tack för din insats!

Mer info om vår akutinsamling finns på www.lakareutangranser.se/akut
#msf_sweden
ANDRA ALTERNATIV: 
Du kan enkelt stödja vår verksamhet direkt i din mobil. Via SMS* kan du bli månadsgivare (Mobilsupporter) eller skänka enstaka gåvor. 50 kronor en gång: sms:a LIV till 72970 30 kronor varje månad: sms:a MÅNAD till 72970 200 kronor en gång: sms:a LIV 200 till 72970 Läs mer här: http://www.lakareutangranser.se/stod-oss-mobilen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar