torsdag 28 november 2013

När det händer något hela tiden!

Har ni oxå haft den där känslan, känslan när man så gärna vill berätta något för hela världen men man får inte. Inte än iallafall! Det hoppar i bröstet och kryllar i magen. Man är fylld av glädje och lycka, men samtidigt besvikelse över att inte få berätta. Man vill ju att HELA UNIVERSUM ska få dela ens glädje. Så känner jag nu.....

I övrigt är det väldigt förkylt. En förkylning som legat i bakgrunden och malt och bara gett vissa hintar som lite halsont, lite ont i örat, trötthet, lite hes m.m. Förkylningen har satt sig på mina stämband så spelningarna och repen var ganska tuffa för halsen. Men tur i oturen bröt den inte ut ordentligt förrän efter speningen i lördags, tack och lov.

 

 Eftersom vi gjort många förändringar, såsom bl a låtbyten, nya moduler med helt nya ljud, nytt PA, nytt sound m.m. Så vi har legat i "hårdträning" :o) Alla, precis alla, låtar har vi fått gå igenom och det har varit otroligt mycket jobb.
 
 
rep, rep, rep

 Osså spelningar


Vi vill både tacka personal och publik i Sjöbo fp för en fin spelning, och likså ett stort tack till klubben SK Laetár. Det har varit två tuffa veckor, roliga men tuffa. Ibland blir det mycket på en gång. Emellan rep och spelningar har Savanna varit sjuk, jag blev sjuk, vi städar och förbereder för Kevin och Emmas flytt på söndag. Jag har sytt, tvättat, lagat mat i vanlig ordning. Och in emellan har det tränats dragspel och saxofon. Allt i en enda sörja. Så det har tyvärr varit lite dåligt med uppdateringarna här, men så är det ju...prioriteringar, prioriteringar hela tiden.

Hoppas ni alla haft bra veckor och att ni inte stressar ihjäl er inför julen. Kom ihåg att njuta och sätt inte för höga krav!

Kram


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar