tisdag 18 mars 2014

När det är helgens sista timmar!

Vet ni vad som är nästan det bästa jag vet, att krypa ner i sängen nybadad el nyduschad. 
Men vet ni vad som är ännu bättre, att krypa ner i en säng bäddad med de skönaste sängkläderna från Beach House och dessutom ha Beach House pyjamas på sig! Jag kan inte nog förklara hur underbart det är. Det sköljer liksom något välbefinnande över en och just i den stunden kan man inte annat än att må bra. Jag låter som reklam, jag vet *haha* men så är det faktiskt inte. Jag vill bara dela med mig av hur sköna dem är, vill verkligen att ni ska prova! 

Iallafall, efter maten, som igår var drumsticks med grönsaksris och persiljekräm (matkassen från mat i veckan), blev det ett bad innan Savanna skulle nattas. När hon somnat drog jag på mig fotstrumporna och nu ska det bli spännande om dem verkligen är så bra som det sägs. Dem ska ju sitta på så länge som 2 timmar och jag hade nya orkesterkort att arbeta med, så det var ju lägligt!Så med min "kvällsritual" wellneste med honung och färsk ingefära och fötterna i svala plastpåsar satte jag mig i soffan, redo att börja jobba. För att kunna jämföra med text och storlek hade jag hämtat några av våra äldre kort, så roligt att kolla på. 


Det sista var bara ett utkast innan vi gjorde de riktiga. Riktigt kul att kolla på och minnas tillbaka. De nya kommer se ut så här:


Idag har Savanna och jag varit hos ögonläkaren för att kontrollera hennes ögon, därefter åkte vi till Emporia och åt sushi enligt Savannas önskemål. Kevin, Emma å plutt kom oxå dit :o) Men mer om allt detta imorgon, är helt färdig nu. Så nu ska jag krypa ner i det där mjuka havet av jersey lakan, fluffiga täcken och massvis med kuddar.

Sov så gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar