måndag 21 april 2014

När det blåser ljumma vindar!

Idag har varit en mycket bättre dag än igår tack och lov. Det hjälpte med en rejäl vilodag för att återfå lite krafter.

Vädret har varit underbart trots att solen gämde sig lite då och då. Det har blåst men det har varit ljumma mjuka vindar, vindar som påmint om varma medelhavsvindar. Superskönt.

Savanna och jag har plockat lite här och där, rensat lite här och där, studerat myror och gråsuggor. Lagt sniglar på blad i skuggan och lagt daggmaskar i fuktig jord. Nya trädgårdssetet från Ikea kom upp, sen har vi gungat hängmatta, ätit glass i solen. Vi har tvättat, studerat fåglar, vi hittade en jättehumla instängd i en kruka, vi har kramats och så har vi sopat och planterat. Vi har dessutom plockat vackra tulpaner från trädgården och satt in i min älskade kopparvas från Bloomingville tillsammans med kastanjegrenar.

En hel massa har vi hunnit med trots att vi tagit allt i ett väldigt behagligt välgörande tempo. Njutit helt enkelt.

Sen blev det lax till middag toppad med en fantastisk hemmagjord vinägrett. Och slutligen ett varmt bad för att få bort all jord mellan tårna och under naglarna. Ja, även från håret eftersom Savanna roade sig med att hälla jord på mig så hela hårbotten fylldes och det rann ner innanför kläderna. Inte så kul!

Hoppas ni oxå haft en superskön dag!
Nu hopp i bingen så man får lite sömn innan morgondagens aktiviteter, öf och optikern och träff med svärdottern och barn barnet :)

Natti natti


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar