torsdag 24 april 2014

När man känner för att ta in lite sommar!

Jag behöver lite sommar inne nu, ja i sinnet oxå för den delen. Det är mycket pasteller som gäller i år, och vad kan vara somrigare än ljusa mjuka härliga pasteller? Så in med lite somrigare klickar i köket, små detaljer bara som gör så mycket för helheten...och kropp och själ! De har kommit så mycket fint och jag har plockat ut lite skönheter som nog ska få flytta in hos mig :o)

Denna fina sittkudde är så vansinnigt vacker, sett den live oxå. Och precis dessa färgerna vill jag "somra upp" köket med. Dem finns här, och det är erbjudande på dem nu så passa på.

Denna vackra kopp i samma serie är oxå helt underbar, finns här. Hela serien Signe finns här.

Långa vackra ljus i rosa! Får byta ut mina svarta mot dessa. Hittas här.

Rosa löpare till bordet så fint, finns här.

Vårt kök och vår hall är ju öppet och sitter ihop, så även en somrig dörrmatta ger sommarkänsla i köket. Hittas här.

Snygg förvaring behövs alltid, finns här.

Rosa handgjorda ljus av 100% äkta vax med LED-ljus (3st) som ger ett stämningsfullt flammande sken med dansande skuggor precis som ett vanlig ljus. Toppen när man har småttingar som har svårt att hålla nyfikenheten i schack. Finns här.

Gruppera några vackra ljusglas/koppar i olika färger och storlek, så snyggt! Alla ovan kommer från Tine K, som har så vackra saker. Hela sortimentet finns här.


Funderar slutligen på denna vackra färg i köket. Haft grönt där länge nu, och tapeterna runt fönstren har kissarna rivit sönder. Så där ska det ändå tapetseras om, och är lite sugen på en ny färg. Denna blå är så vacker och ganska neutral. Så det är en bra året om färg. Dessutom så är denna kalkfärg väldigt vacker, och väldigt lätt att måla med. Ni kan hitta alla nyanserna här.

Behöver lite sol, ljusa färger och vackert att vila ögonen på för att lätta upp sinnet. Så in med sommar och ut med hösten. Fast pollendelen kan bli utanför dörren, samma jobbiga snörvlande och snytande vartenda år. Superjobbigt. Tjock i halsen, näsan rinner, tung i huvudet och jag blir jättetrött av hela midevippen. Synd om mig!!! Ja, och alla andra som har det likadant såkart. Stackars oss :o(

Hur har ni det då? Blir ni besvärade av pollen? Har ni något knep för att underlätta? Och hur tar ni in sommaren i hemmet? :o) Berätta!

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar