söndag 13 april 2014

När någon har firats!

Sambon har ju fyllt år och då ska han firas såklart. Inget märkvärdigt, vi är inte så mycket för att hålla bjudningar. Framförallt sen jag blev sjuk. Det är ju oftast jag som står med allting, inbjudningar, planering av bjudmat/fika, städning, shopping, tillagningen, dukningen m.m. Och det blir för mycket för mig.  :o(  Så oftast firar vi lite i familjen, som faktiskt nu är ganska stor. Eventuellt blir det ett restaurangbesök där den som fyller år fått välja ställe. Men i år valde vi bort det och bara mös hemma i lugn och ro. 

För Savanna och mig var det lite stressigt på dagen, då vi skulle hinna göra tårta och binda blommor. Så det var bara att sätta igång direkt efter frukosten med tårtbottnar, vaniljkräm, vispa grädde, skölja hallon m.m. 


Savanna var mest intresserad av smeten :)


Tårtan


Rosenbukett

När Frank kom hem var vi redo, överraskning och grattis skrek vi, sen sjöng vi såklart!


Savanna var så förväntansfull, älskade barn!

Sen var det tid att packa upp presenten, och Savanna hjälpte mer än gärna till :o)                                         
En sista koll så man inte glömmer något i kartongen *haha*

Sen var det tårtadax, mmmmm!

                                        

Efter ljusen blåst ut såklart. Även här fick Frank hjälp. Lustigt det där med barn och ljus, har aldrig träffat ett barn som inte gillar att blåsa ut ljusen :o)

På kvällen åt vi god mat och bara tog det lungt, vilket uppskattades av oss alla. Vi var trötta och Savanna har varit febrig nån dag, så stillsamhet var absolut bästa valet denna kväll. 

Hoppas ni hade en skön fredag!

natti natti


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar