onsdag 16 april 2014

När söndagen blev så mycket bättre!

Söndagen blev så mycket bättre än min misslyckade kroppenläggeravlördag :( Vädret var dock väldigt ostabilt, skulle det regna eller skulle det inte? Vi kollade iallafall in vädersidorna och bestämde att chansa på en skogstripp. Och det gjorde vi rätt i! Vädret var fantastiskt fint hela tiden, sol nästan hela tiden och inget regn. Riktigt perfekt skogsväder med andra ord. :) Idag blir det många bilder så häng med!

Jo, jag var oxå med...mest bakom kameran. Men finns lite bilder till som kommer i ett annat inlägg :o)
Tyckte inte det behövdes så mycket ord till bilderna, ni ser själv vilken fantastisk dag vi hade. Först gick vi sagostigen som bjöd på en massa överraskningar, och därefter fotsatte vi på 2 km spåret. Så totalt gick vi lite över 2 km. Jätteskönt och mysigt var det och det behöver inte kosta en massa pengar att ha trevligt. Nästa gång tar vi filt och picknick med oss :o) 

Vi fick se en hel del djur, ekorre, rådjur, vanliga skogssniglarna, liknande vinbärssniglar, en kisse och ankor. Så Svanna var väldigt nöjd med det, hon är en riktig älskare av djur!

Åk gärna ut med era små i Bokskogen, dem har verkligen gjort jättefint till småbarnen. Nu under påskveckan skulle dem dessutom ha lite aktiviteter där. Gå in här för mer info.

Efter en underbart skön och uppfriskande skogstur blev det Mac Donalds, det fick bli vår söndagsmiddag som Savanna helt själv valt. Till Savannas stora glädje var det Spindelmannen saker i Happy mealet, vilken lycka :o)

Sen ett stopp på Ica Maxi för lite matinköp. Gissa om Savanna somnade gott. och faktskt inte bara hon, jag har inte hört en enda snarkning från Frank, antingen så har jag sovit så djupt, eller så har Frank sovit så djupt. Oavsett så sov hela familjen som stockar.

I skogen hittade vi massor av kul att pyssla med, vi hade en påse med oss och vi var på jakt speciellt efter trädsvampar. Vi hittade massor :o) Så dem ska vi pyssla med nån dag när dem luftats lite :o)


En härlig syn efter ett skogsbesök, smutsiga gummiboots!


Jag hoppas ni alla hade en fin söndag och haft en fin början på påskveckan. Vad ska ni hitta på till påsk?

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar