torsdag 15 maj 2014

När man har fibrodimma.

Hej alla!

Hur mår ni?

Skiner solen på er? :)

Orkade inte skriva igår kväll, en riktig tröttedag igår. Det var en såndär SpringaIpyjamasHelaDagenDag :) Och åhhh sååå skönt det var. Orkade typ ingenting, eller inget över det vanliga så att säga. Tvättade, diskade, tömde diskmaskin, laga mat, leka med Savanna, badade både mig och Savanna...sånt där gjorde jag ju. :)

Colin var i väg och jobbade så svärdottern var här själv, jättemysigt med bara "the girls". Fattades bara andra svärdottern oxå. Så vi åt frukost tillsammans och spenderade dagen med att babbla om allt möjligt. Tror vi alla hade en slödag, så det var välbehövligt med lite hemmahäng. Det var väldigt skönt oxå med lite hjälp i köket när det var tid att laga mat, blir lite trevligare när man har varandra att bubbla med. Vi delade t o m en iskall Mojito bara för att det är så gott. Lite trädgårdshäng blev det oxå, men regnet kom och gick så det blev lite snuttvis bara.

Jag är väldigt trött för tillfället, så tror jag har en sån där återhämta mig, ta det lungt period. Så det är bara lyssna på kroppens signaler så kommer kraften åter snart. Snart är det ju dax för kalasfirande för Savanna och alla förberedelser inför det, så då blir det inte tid för vila. Alla presenter är iallafall köpa och inpackade och planering pågår för fullt, än sålänge huvudvis då. :)

Var förresten inne hos grannen en sväng igår för att titta på gunga, rutschkana och en liten stuga till Savanna. Så nu ska det göras plats å planeras för hur vi ska kunna förflytta det, inte helt lätt det där. Savanna ville inte gå därifrån, hon ville laga mat i stugan och åka rutschkana. Och hon tyckte vi skulle flytta över det till oss direkt :) tänk så lätt allting är när man är liten. Ja, eller svårt när man inte får som man vill. Haha

Hoppas ni får en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar