lördag 24 maj 2014

När det inte riktigt flyter på som man vill.

Ja, på ett sätt flyter det på. Vardagen måste ju flyta och Savanna måste ha sitt...men ibland gör omständigheter att allt blir mycket tyngre.

Jag mår inte så bra nu av många olika orsaker så på så sätt flyter det inte. Värmen gör dessutom att min värk blir sämre. Hela jag svullnar och jag svettas som en galning. Aaavskyr att svettas, man känner sig så ofräsch hela tiden. Min hjärna fungerar inte heller som den ska, blir dimmig på nått sätt. Skitjobbigt.

Hur mår ni i värmen?

Eftersom det är tufft för mig att vara ute i solen och det är klart att jag går ut ändå med tanke på Savanna. Men jag försöker hålla mig i skuggan om jag kan och annars tar jag pauser i skuggan. Jag blir t o m svimfärdig. Och nä, jag dricker inte för lite. Tycker det enda jag gör är och dricker en hel massa vatten och springer och kissar stup i kvarten. Haha

Vi fick planterat lite i onsdags, men vi har en del kvar. Massor av kryddor som ska planteras och älskade lavendel. Man kan aldrig få för mycket lavendel vet ni väl!


Hittade favoriterna i år oxå, svarta violer. Vackert så det värker!
Älskad Hortensia
Kryddor och Lavendel som väntar på nytt hem.

Torsdagen blev oxå lite utelek. Sen gick vi in för att baka supergoda äpple kanel muffins. Jag hade dessutom massor att träna på och lyssna in, så så fort F kom hem så fick han leka med Savanna så jag kunde sätta mig med det. Dragspel är inga problem när Savanna är hemma, då tar hon sin gitarr och plånkar med. Men när man ska lyssna och skriva texter så behöver man lite lugn och ro.


Lilla hjärtat skojar med mig när jag ska ta foto.
Världens bästa muffins, eget recept. Lägger ut vid ett annat tillfälle :o)


Savanna har plockat blommor som blev så vackert i en Tine  K skål.

Så här kan det se ut när man lyssnar in nya låtar.
Ibland får man jaga en hel de på nätet innan man hittar rätt låt och rätt version. Sen brukar jag försöka själv skriva ner texten samtidigt som jag lyssnar, på så lätt lär jag mig den lättare. Ett bra inlärningsknep med andra ord. Denna gång skulle jag lyssna på en låt som var sååå tråkig i den version jag hittade. men jag hittade ingen annan så det vara bara att lyssna in. Men OJ så svårt det är att få något att "fastna" när det är tråkigt, har ni tänkt på det? Trots att jag lyssnat typ 30 ggr så tyckte jag inte den satt, sååå deprimerande *haha* Men tills sist så, men et lustiga var att vi bestämde sen att vi skulle köra den instrumentalt istället *HAHA* Så kan det gå!


Savanna tvingade pappa att prova klänning idag, hon tyckte att Savanna och pappa skulle ha samma likadan som hon säger. Frank han kämpade som attan och hade lite bekymmer med om jag tog foto på hans "tjocka mage" som han kallar den *haha* Ja, det där kan ju diskuteras. Men det var lite kul att se om han skulle lyckas, klänningen är nämligen väldigt liten :o) Savanna var nöjd iaf!

Så efter sambons hemkomst, lite mat i magen, lite låtlyssning och klänningsprovning var det tid att ge sig av till kvällens rep. Har repat dragspel som en galning i veckan och nu skulle det sitta. Är så himla roligt att spela dragspel, och vi ökar på med låtar efter hand.

Tog lite fika med till killarna idag oxå såklart, och för en gångs skull fanns det fika till mig oxå ;o)


Blev sen repa idag, men vi fick mycket gjort. Vi håller på att träna in en massa nytt och jobbar hårt nu, men det är kul. Kvällen slutade med att jag somnade i soffan, som vanligt. Trött som attan, värmen tar hårt på mig. Men en hyffsad dag i övrigt.

Hur har ni det där ute?

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar