söndag 8 juni 2014

När man är någon annanstans.

Godmorgon från ett soligt Danmark.
Hur har ni det?
*
Dricker kaffe i systers lilla paradis och lyssnar på fågelsången och ljudet från lilla närköpets klocka som ringer var gång någon går in och ut. Mysiga ljud! Skulle absolut kunna tänka mig att flytta hit till Nivå. Ett litet paradis i utkanten av Danmark, ganska likt lilla Tygelsjö faktiskt. Runt hörnet ligger havet och lugnet är stort. Då och då hör man en bil köra förbi i låg hastighet och man hör grannar i sina trädgårdar fixa och trixa. Att bo utanför stan är helt perfekt, älskar lugnet men samtidigt ha när till stan där pulsen är högre. Vi åker hem idag, förhoppningsvis till ett storarum med nytt golv. Så spännande. Det vita golvet vi lagt var väldigt dålig kvalitet så det har vi reklamerat, och nu. Ja, nu har vi valt ett svart golv istället. Verkliga kontraster och rummet bytar skepnad helt och bjuder på en annan känsla. Ska bli så kul att se. Men först ska vi få i oss lite mat och göra ett lekplatsbesök med flickorna. Och flickorna är väldigt sugna på de där Kinderäggen jag köpte till dem igår.
*
Gårdagen blev helt perfekt. Zoo välkomnade oss med underbart väder och högt tempo. Blir lite bilder från detta i ett annat inlägg.
*
I fredags fick jag fixat både tånaglar och mina andra naglar, fast klockan hann bli mycket även denna kväll. Måste verkligen börja komma i säng tidigare om kvällarna.
*
Hoppas ni haft en härlig lördag och att döndagen blir likaså. Vi ses :)
*
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar