måndag 2 juni 2014

När solen stör ens rutiner!

Idag tar vi det väldigt, väldigt lugnt. Min stackars kropp är helt vingabröten och totalt utsvulten på vila å behöver verkligen återhämta sig efter veckans stress. Savanna har ju äntligen haft sitt kalas och ojoj vad mycket jobb när man är själv. Frank har ju spelat både fredag och lördag, och i lördags kom han hem runt 7 på morgonen. Som tur är har jag underbara "svärdöttrar" och Eva-Lina har hjälpt mig så mycket, tusen tack goa du! Ja, även Colin hjälpte mig denna gång oxå. Bl a så hjälpte han mig att handla allt inför kalaset, så tack min goe påg.

Men mer om detta i ett annat inlägg, då blir det lite bilder oxå från Savannas dag. Idag tar vi som sagt det väldigt lungt, har egentligen en miljon saker att göra...men, tar jag inte det lungt nu kommer jag däcka och inte kunna göra något alls. Så jag gör bäst i att lyssna på lin kropps signaler.

Jag har ju inte hunnit blogga dessa fullspäckade dagar heller :( Normalt sett brukar jag ta mitt kaffe i soffan när vi vaknat. Savanna kollar barnprogram och vi vaknar till i lugn takt. Då brukar jag ha tid att blogga...men så kom solen och en gunga, och så var den rutinen borta. Nu rycks ytterdörren upp och en viss liten dam springer ut å skriker - gungaaaaaa! Så står man där i pyjammas i gassande sol med en kaffekopp i den ena handen och den andra puttar gunga för fullt. Har ni provat att blogga samtidigt som man puttar en gunga "högt upp till himmelen"? Det har jag! Funkar inte alls så bra... Och kvällarna? Ja, dem har slutat med att jag har varit så slut att jag däckat i soffan och vaknat kl 3 på natten för att äntligen ta mig upp för trapporna och dyka ner i världens mjukaste hav av Beach House sängkläder.

Idag står uterummet som ett minne av gårdagens fina kalas, pyntet får hänga där nån dag till för Savanna att njuta av. Kanske blir det middag där ikväll. Savanna och jag har ätit god sen frukost och vi har redan hunnit äta vars sin bit av gårdagens goda tårta, rosa maräng grädde, yoghurt och färska bär. Pavlova med andra ord :) Mums!

Hur har er helg varit? Har ni haft lika fint väder som oss här nere i Skåne?

Hörs senare, ha en fin dag!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar