onsdag 30 juli 2014

När en onsdag kom med sol, musik och trevligt sällskap!

*

Yippi, det regnar idag :o) Något jag aldrig trodde jag skulle säga *haha* Men det känns riktigt skönt. Nu kanske man kan bli människa igen. :o) Fast, nu har Savanna och jag blivit förkylda. Gissar att deet är lilleman som smittat oss från att vi passade honom i helgen. Savanna vaknade igår natt och ville dricka och snyta sig, redan då var hon febrig. Hon har fortfarande feber idag och idag vaknade jag med rinnande näsa, tror det har gått åt en hel rulle papper till oss nu på morgonen Så nu går vi här och snörvlar. Men det känns ok, finns värre saker. Och blev lite glad och lättad i bröstet av det lite svalare vädret idag.

Hur har ni det då?

Förra onsdagen så åkte vi ner en sväng till Blå Caféet i Lomma för lite musik och avkoppling. Fast så mycket avkoppling i form av att sitta i lugn och ro blir det klart inte med Savanna. *haha*


Glada tjejer i form av goa Thessan och fina "svärdottern" Eva-Lina.


Gert var oxå på plats.

Dans såklart. :o)

Till Savannas stora glädje hade Thessan sina flickor med oxå, Gabbi och Amanda. Ja, lite skönt för mig oxå så fick jag sitta en stund medan dem lekte med Savanna.
Savanna är så glad för tjejerna och hon pratar ofta om dem.

Vi passade på att gå ner en sväng till havet oxå. Doppade tårna oxå :o) Ja, Savanna tappade balansen så hon badade lite mer än tårna. Tur man hade ombyte med sig. :o)Maneterna börjar komma nu. Vackra att titta på, men inte å trevliga att bada med.
Det var en fantastiskt vacker kväll och vi lyckades fånga solnedgången. Vattnet var så varmt och skönt, skulle lätt kunnat ta ett dopp om man hade haft badkläder med sig. Dock var det ganska så stenigt, men längre bort finns fina stränder.


En torr och ombytt Savanna. En tjej där hade en liten valp med sig och Savanna var lyrisk. Savanna är ju vanligtvis glad för djur men när hon ser en valp el kattunge så smälter hon och det blir många - ahhhh så fin, ahhh så söt m.m. Hon stannade och kelade med denna valp läänge trots att musiken var slut, och ägaren stod tålmodigt medan alla skulle gulla med den lille fisen. Lite så det är ju när man går ut med en valp, man får vara beredd liksom. Vet när vi hade Musse och han var bebis, vi kom ingenstans för vi fick stanna precis hela tiden.

Vi hade en jätteskön dag i Lomma och det är så himla skönt att bara komma hemifrån ibland. Brukar bara vara lite besvärligt att komma iväg med en liten bestämd tjej som inte lyder. Det blir mycket tjat och många turer fram och tillbaka innan alla är klara, och ibland är man beredd att bara strunta i allt och bli hemma. ni som har eller har haft småttingar vet säkert vad jag pratar om. :o)

Idag ska vi bara vara hemma och kurera oss, och njuta av den friska luften. Kanske kommer den där åskan sen som är utlovad? Så vi stannar inne idag. Måste få rensat och städat lite inne ändå, och nu orkar man ju röra sig *haha*

Vad ska ni hitta på idag?

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar