lördag 16 augusti 2014

När man väntar hem nya fina lampor!

Jag har länge letat efter passande lampor till vårt sovrum. Vi hade ju blått, ek och beige innan vi la nytt golv, satte nya tapeter och målade om alla möblerna. Därefter blev det mer brunt, vitt och guld som gällde. Men den blåa retro lampan hänger fortfarande kvar. Den är fin men den stör som det enda blåa kvar i sovrumme, känns inte riktigt harmoniskt. Jag har letat och letat men inte riktigt känt för någon till 100%, iallafall inte i vår prisklass. Men nu har jag hittat :) diamantformade stommelampor i matt guld och tanken är att jag ska ha två el tre i olika höjd. Ska bli så kul att få se dem, hoppas dem är lika fina i verkligen! 
Diamanterna kan ni hitta här!

Till köket har jag oxå beställt nya lampor, i koppar såklart...en nyfunnen favoritmetall. Älskar verkligen koppar! Så jag hittade en rund retro lampa i industristil och tanken är att jag ska ha två st över köksbordet. Tror det kommer bli superfint. Även här håller jag tummarna för att dem är lika snygga i verklighet som på bild. 
Dessa finns här!

Nu ska jag nanna, helt slut från den där tandvärken. Har aldrig varit med om dess like :( Blir kanske att åka in akut trots allt, orkar inte ha det så här.

Hoppas ni haft en fin dag iallafall och sov så gott!

Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar