onsdag 3 september 2014

När allt ska komma på en och samma gång!

*
Hej alla :)

Hur mår ni?

Jag vet jag är lite tråkig för tillfället :( Jag känner mig liksom ur balans och tycker inte att jag har något kul att dela med mig av :( Sen är det så stressigt just för tillfället eftersom vi snart ska ha en värderingsman hem. Så då vill man ju att allt ska vara i ordning och så tilltalande som möjligt. Och det är sååå mycket som ska fixas *pust* Har påbörjat i trädgården, tog hela uterummet igår. Rensade ut allt som inte skulle vara där och städade ordentligt. Fortsätter idag med lite rensning i rabatter, samlar ihopa allt som är Guccis och allt som är Savannas. 

Ytan brevid uterummet blir oxå klar idag (hoppas jag), påbörjades igår. Förutom då trädgården så ska tvättstugan och blomsterverkstaden städas. Frank har inte tagit fatt i sin verkstad än så där har han fullt att göra, likaså uteskjulet där han bara "slängt in" en massa. Vår uppfart ser hemsk ut och måste fixas. Colins rum ska fixas, först har Frank ställt en massa därinne som måste väck, han e lite rörig min sambo ;) Sen ska vi möblera om lite och allt ska rensas och sen städas. Colin får ju fixa det men jag hjälper honom så klart. 

Ja, sen ska hela huset invändigt städas och rensas. Har en massa saker på övervåningen som ska säljas. Mycket är kläder som Savanna vuxit ur, hennes spjälsäng, babyleksaker och barnböcker. Tänkte även sälja av en massa av mina skor och en del klänningar, får se om jag lägger ut det här på bloggen oxå. :) 

Som om detta inte var nog har jag både sax och dragspel att träna på, mat ska fixas, och så har jag ju Savanna. Och det är inte helt lätt att få nånting gjort med en liten Savanna haha. Jag plockar undan och hon drar fram, och har jag precis kommit igång med något då ska hon kissa el bajsa, äta el dricka. El så kissar hon i "skogen" (trädgården) med kläderna på, blötar ner sig eller smutsar ner sig och behöver nya kläder m.m. m.m. 

Jag har dessutom ugglebeställningar och en hemsida att fixas. Och så diskar jag, jag diskar och diskar och diskar, det tar ju aldrig slut. Diskmaskinen är ju sönder. Igår diskade jag faktiskt inte, struntade i det helt enkelt så jag kunde lägga den tiden på trädgården istället. Men det fick jag lida för idag, inte så kul att komma upp till en vask full av disk. Men men, prioriteringar prioriteringar. 

Så på kvällarna då är jag så slut och somnar oftast i soffan. Savanna har dessutom precis varit sjuk, och då blev det inte så mycket gjort. Överlag är det ganska mycket kamper med Savanna, hon är i en helt annan värld nu. Att lyda är som bortblåst och att lyssna funkar inte heller så bra. När hon blir arg eller sur skriker hon så otroligt högt och det värker i öronen långt efter. Äta har hon absolut inte tid med och jag förvånas över hur mycket energi hon ändå har. Så jag är jättetrött för tillfället, verkligen sliten. Har våldsamt ont i rygg, axlar och knä. Så just nu får ni ta det lite som det kommer, jag skriver så fort jag hinner och orkar. Och jag försöker vara flitigare på Instagram så följ mig gärna där :)

Lite som hänt i veckan är iallafall att svärdottern och barn barnet kom och sov över, sååå mysigt!

Har bakat bröd igen, denna gång en helt ny sort. Det var supergott!

De nya kökslamporna som kom för ett tag sedan, kom äntligen upp. Sååå fina, är supernöjd!


Lamporna kan ni hitta här.


Fina spjälsängen som ska säljas :´(


En annan sak som hänt i veckan som jag är väldigt glad för är att min yngste kommit tillbaka från Spanien :o) Han har varit där i över en månad och jobbat, så det är såååå skönt att ha honom hemma igen.

Ha nu en fortsatt fin dag :o)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar