lördag 8 november 2014

Egit 17.00 När tiden går så fort!

Ja, man märker verkligen hur fort tiden går när man bloggar en gång i timmen. Man tycker man precis bloggat och så är det tid igen. Samtidigt märker man hur mycket man ändå får gjort, trots att det vissa dagar känns som man inte gör nånting. För alla dem där dagliga sysslorna tar ju sin lilla tid och måste göras varenda dag :)

Nu har vi iallafall fått njuta av kladdkakan och WOW vad god den var. Den blev oxå helt perfekt i konsistensen, och den var mycket bättre än den glutenfria kladdkakan jag brukar göra. Så det var en riktig hit, kommer ge er receptet sen :)

Men nu känner jag mig rent illamående och svullen :( åt ändå ingen stor bit, men har lite problem när jag äter socker.

Har även hunnit med att diska, blir en massa extra disk när man har bakat. Vår diskmaskin är ju sönder, så det är bara att ställa sig att diska. Vilket jag inte har något emot, tycker det är rätt avkopplande. Men det är tidsödande, så diskmaskin är verkligen ett toppenhjälpmedel!

Så har vi hängt upp tvätt och slängt in en ny maskin och sen hade vi massor av torr tvätt att ta in. Tvättade jättemycket häromdagen men nu när det blivit kallare tar det några dagar för tvätten att torka, särskilt när det är mycket. Så nu blir det till att vika lite tvätt och sen börjar det bli tid för mat :)

Hej sålänge ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar