torsdag 13 november 2014

När julen närmar sig med stormsteg!

Hejsan halloj!

Hur har ni det?
Fryser ni? :(

Jag gööööör! Brrrr, så kallt det börjar bli...och kallare blir det! Längtar redan till våren. Synd att inte våren kunde kommit direkt efter nyår, de hade varit helt perfekt :)

Nu är det sådant mittimellan väder, ingen höjdare att vara ute för det är liksom bara grått och trist. Varannan dag regnar det och det är bara rått i luften. När snön kommer blir allting ljusare och luften frisk, kylan blir annorlunda och allting känns lite mindre tungt. Ser fram emot att "ge" Savanna vintern som hon pratar så mycket om :) Sen kommer julen med massa ljus och värme, men sen blir det tungt ett tag. Tycker Januari och Februari är otroligt låååånga och tråkiga, skönt att Februari är liiite kortare iallafall :)

Här hemma tar vi dagarna lite som kommer de dagar vi inte har något planerat. Vi vaknar när vi känner för, äter frukost länge och bara njuter av lugnet. Tids nog kommer stressen så det gäller att passa på de dagar vi kan. Igår julpysslade vi i flera timmar, vi hann med både en musfamilj och en romantisk julgran.

Savanna fotar :)

Savanna fotar den halvfärdiga musfamiljen.

Så här blev det :)

Det är inte jättelätt att pyssla med en liten flicka som har väääldigt svårt att sitta still och dessutom blir uttråkad väldigt lätt. Det är liksom kul en stund och det där med att avsluta saker är inte så viktigt. Så där får man hjälpa till lite och visa henne hur tilltillfredsställande det faktiskt är att få klart saker. För när sakerna är färdiga tycker hon det är jättekul och pussar dem och leker med dem :) Men det där med tålamod är inte riktigt Savannas grej haha.

Ja, och  jag fortsätter sy så fort jag få chansen. Den senaste veckan har jag jobbat med lite nyheter, bl a multipåsen!

Älskar denna påse som nästan har oändligt med användningsområden. Kommer komma med möjlighet att hänga oxå, och även större som man kan ha till blommorna ute, tvättkorg eller barnens leksaker. Nu har jag börjat på en annan nyhet sen är det dax att ta fatt i ugglorna igen :)

Kolla gärna in min sida Pyttipanna på Fb och urninasstorabla kan ni hitta på Instagram.

Nu kollar vi lite film och värmer oss under mjuka filtar i soffan. Men snart ska vi ta oss ett varmt bad och kanske hinner vi med lite pyssel idag oxå :) som sagt, vi tar det lite som det kommer. Önskar er alla en fortsatt fin torsdag!

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar