fredag 7 november 2014

När man inte kan somna hungrig!

Ja, så är det...kan verkligen inte somna då. La mig tidigt idag för en viss vecka har kommit på besök och slagit ut mig helt, både med en massa värk i kroppen och total utmattning. Låg och kollade i min mobil lite och tänkte blogga men slumrade till, vaknar och somnar om några ggr.. fortfarande med mobilen i handen haha. Men sista gången vaknar jag ordentligt och då är jag väldigt nödig och det suger i magen. Så det var bara att trippa ner för trapporna och få lite mat i magen :) Och nu är jag tillbax i sängen igen :)

I tisdags var vi iväg och spelade, denna gång i Sjöbo fp. Personalen där så goa och tar så väl hand om oss, inte alltid vi musiker är bortskämda med det precis. Först när vi kom dit fick vi mackor och kaffe efter vi packat upp, och även till mig fanns det bröd ♥ Sen i pausen bjuds det alltid på mat och kocken fixar alltid så jag oxå kan äta, det är fint det :)

Efter spelningen så hade jag bestämt med en tjej att hämta upp en sängram. Denna var så bred att jag inte skulle kunna få in den i kombin så vi körde dit med vanen och hämtade den. Sen var Gert, jag och Kenta hungriga igen haha så vi klrde bort till Donken och åt. Klockan var ju inte mer än runt 21, fast ibland åker vi och äter mitt i natten oxå :)

I onsdags hade jag lite ärenden, så när Savanna och jag vaknat till liv, myst i soffan och ätit frukost, gjorde vi oss iordning och stack iväg. Först skulle vi till banken :) sen posta en uggla :) sen handla lite mat m.m. Och sist körde vi bort till Stoff och stil för att lite där. Hem laga mat, hann baka ett bröd oxå. Men sen var jag slagen för kvällen och fastnade i soffan. Måste ju kolla Paradise hotell och efter det är programmet om mäklarna som jag tycker är så himla bra. Ja, jag är lite svag för alla dem där reality programmen :)

Ja, får väl försöka sova nu...nu när det är tyst i sovrummet för en gångs skull. Frank kan hållaliv som bara den och det är helt omöjligt att somna då. Men ku är är så tyst och skönt för tillfället haha.

Hoppas ni haft en skön dag, ses imorgon.

Natti natti

Gert
Leffe
Härlig danspublik
Ja, alla bilder blir inte bra :)
...som sagt hahaha
väntar vid posten
supergoda glutenfria brödet från ewalie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar