onsdag 24 december 2014

När man har lite smått panik!

Hej allihop!

Hur mår ni?

Jag har panik :( Jag är sååå himla efter och känner mig helt misslyckad! Jäkla kräksjuka/glutenattack!!! Att mista en hel dag har gjort att schemat sprack totalt. Är dock väldigt glad för att jag orkade ut idag för att fixa det sista, men oj så trött jag är och oj så mycket jag har kvar att göra. Skinkan är på spisen först nu och har minst 2 timnar kvar. Färsen till köttbullarna har inte ens tinat. Ingen klapp alls är inslagen. Jag har inte hunnit duscha. Hemmet är inte färdigstädat som jag velat... känner mig superstressad. Men är alldeles för matt för att stressa :(

Det var väldigt tungt att ge sig ut idag och jag kände att jag inte kunde stressa alls. Så vi kom iväg ganska sent, men det hade inte funkat på något annat sätt. Jag körde och hämtade Emma och vi fick skippa några stopp som vi hade tänkt och satsa bara på Emporia. Och trots uttråkade och gnälliga barn, matstopp, kissepauser m.m. har det funkat rätt bra. Resterande maten fick Frank handla, kände bara att jag inte skulle orka det oxå.

Nu är det iallafall tid att ta fatt i julklappsinslagningen, tar nog ett tag trots att vi inte har så mycket julklappar i år. Kanske blir vi lagom klara tills skinkan är färdig...sen måste jag bara få sova! Mjölk och pepparkakor är framsatta och strumporna upphängda. Så bara småttingarna är nöjda så känns det bra.

Hoppas ni har det bra, försöker titta in en snabbis imorgon :)

Natti å kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar