tisdag 10 mars 2015

När sjukdom inte vill hålla sig borta!

Hej alla 💖

Förlåt min långa frånvaro :( Tror ni inte jag åkte på en vända influensa till *suck* Men denna gång en ännu tuffare omgång med nästan 40 graders feber, då känner man sig ganska liten. :(

Repade på torsdagen efter första omgången och kände mig ganska ok, sen kom fredag och det var tid för spelning. Kände mig ok när jag gick upp men efter hand tiden gick mådde jag sämre och sämre, och det blev en del toalettbesök. Eftersom ingen kunde hoppa in var det inte mycket att be för än att iallafall försöka klara spelningen. Fick dock lite extra tid så jag kunde vila en stund innan vi skulle träffas, det var nog min räddning. Jag tog mig igenom spelningen med hjälp av Ipred men kände mig inte ok. Luften räckte inte till när jag sjöng och jag kände mig jättesvår,  totalt energilös liksom. Jag var jätteglad när spelningen var slut så jag kunde skynda mig att bädda ner mig.

Vaknar någon timme senare av att jag känner mig supervarm och torr i munnen, trillade nästan i trappan så yr jag var. Drack lite och tog tempen, 39,7! Det var mycket mycket längesen jag hade så hög feber. Så efter ett sms till Gert att jag var jättesjuk och inte kommer klara lördagens spelning, in med Ipred,  sen hopp i säng. Och där stannade jag i två hela dygn. Därefter har mestadels av tiden oxå spenderats i sängen med lite avbrott för toalettbesök, mat och dryckintag. Jisses vilken pärs. Det har tagit lång tid att återhämta mig, och jag känner mig fortfarande inte ok.

Tack och lov att Milla kunde hoppa in med kort varsel, guld värt när man är så sjuk. Tusen tack Milla 💖 Man vill ju helst inte ställs in.

Verkar som jag tyvärr hann smitta Leffe oxå som inte kunde vara med på denna helgens spelning :( Denna gång blev det ännu svårare att få tag i någon ersättare, men 4 timmar innan lyckas vi. Tony hoppade in, tusen tack Tony! Leffe han är fortfarande dålig tyvärr. Så det är en tuff influensa som går runt nu.

Men nu har jag iallafall haft 2 influenser inom loppet av en månad, så nu får det faktiskt räcka. Hoppas verkligen att det håller sig väck nu.

Så därför har jag tyvärr lyst med min frånvaro mina vänner, förlåt :(

Hur har ni det? Har ni lyckats hålla er ifrån sjukdomar?

Här kommer lite bilder från vårt senaste besök på Vellingeblomman, tror det var på onsdagen samma vecka som jag blev dålig. Och några bilder från fredagens spelning.

Sköt om er och glöm inte tvätta händerna ofta 😉

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar