söndag 16 augusti 2015

När man väntar på åskan och myggorna är hysteriska!

Hej svejs!

Hur mår ni?
Här är det toppen, förutom den där tröttheten som inte vill försvinna bort :( I övrigt har jag inte mycket att klaga på :P ja, 1miljon extra på banken skulle ju klart vara skönt haha. Och så skulle de där myggen som jagar mig helt vilt kunnat bli utrotade, men annars helt ok :) Helt otroligt vad myggen är på för tillfället, längesen jag upplevde något liknande. Myggmedel hjälper inte helt och det kvittar om jag är fullt påklädd, dem sticker igenom joggingbyxor och allt. Såååå jobbiga!!! Tråkigt att behöva sitta inne när vädret är så skönt ju. Får bara hoppas solen tittar fram ordentligt snart för det brukar dem inte gilla :)

Ja, i onsdags spelade vi ju. Trollsjön denna gång och vi hade verkligen tur med vädret. Mycket folk som stannade ända till slutet, annars brukar folk bege sig efter hand å de sista danserna glesnar mer och mer. Men inte denna gång, kul :)


På torsdagen var jag helt förlamande trött. Orkade precis ingenting. Jag orkade inte ens byta till bikini för att lägga mig i hängmattan, drog bara upp joggingbyxor över knäna och lyfte upp linnet från magen sen la jag mig pladask haha.
Så det fick bli pizza denna dag :)
Vi har ju en pizzeria i närheten som dessutom gör glutenfria pizzor. Så glad för detta :)

På fredagen kom min syster å min systerdotter på besök. Dem bor ju i Danmark och det var längesen vi sågs nu :(
När jag hämtat dem från tåget åkte vi direkt till Malmöfestivalen, var ju premiär i fredags. Först åkte vi till barnlandet som ligger precis vid stadsbiblioteket, efter en stunds lek promenerade vi bort till matstånden för att hitta nått gott att äta. Barnen fick nån friterad majstortilla som var jättegod. Syster valde nån exotisk gryta från Jan Hedhs stånd och jag valde lax med friterade potatisklyftor. Fanns ju mycket jag skulle kunna tänka mig men är ju väldigt begränsad p g a min laktos och glutenintolerans. Men laxen var jättegod och det slutade med att båda flickorna åt av den istället. :)

Efter lite mat gick vi tillbaka till barnlandet så barnen fick leka lite mer, en glasspaus och sen var det tid att bege sig hemåt. Ett stopp på Willys sen hem å laga lite kycklingfile å ta ett glas kall bubblande rose.

På lördagen hade jag bokat ridning till flickorna.
Finaste Ronja.
Älskade syster.
Efter ridningen satte vi oss i gräset och fikade på frukt och dricka, syster och jag tog vars sin kopp kaffe och ungarna lekte på lekplatsen.
Där satt vi ett bra tag och det var riktigt skönt. Solen sken och barnen hade jättekul så fanns ju ingen anledning att stressa. Efteråt var det tid för syster å systerdotter att åka hem igen :( Så körde dem till tåget och sen var både jag och Savanna så trötta att vi åkte hem. Hade behövt in en sväng på Ikea egentligen, men det fick vara. Så hem å bara ta det lugnt,  viktigt med sådana stunder och ju. Emma å Jr skulle egentligen kommit men avbokade så det blev en väldigt lugn lördag :)

Vi såg en film på kvällen som heter "en bit av himlen". Har sett den tidigare men såg den gärna igen, så fin film. Handlar om en tjej som är mitt uppe i livet men får tarmcancer och livet förändras helt. Jättefin film men väldigt sorglig, så både Frank och jag grät en del. Så när vi gick till sängs kände jag mig väldigt ödmjuk och tacksam för livet. Jovisst, jag är ju sjuk och jag har mina skov.  Men det är hanterbart och inget livshotande. Jag har ändå möjligheten att njuta av så mycket i livet, även om det är på kroppens villkor. Och livet blir ju faktiskt själv vad var och en gör det till.

Nåja, vi somnade ganska tidigt även denna kväll :) och idag fick jag lite sovmorgon, något jag inte haft på vääääldigt länge. Skönt!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vi fortsätter väl vänta på den där utlovade åskan och fortsätter klia oss frenetiskt på alla myggbett. I övrigt skulle jag behöva städa lite och en dusch hade varit skönt innan sända.  Kanske hinner jag renbädda, mmmm så skönt.

Jag önska iallafall er en fortsatt fin söndag, ta hans om er så ses vi snart igen :)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar