måndag 7 september 2015

När en av de finaste jag vet fyller år!

Halloj godingar!

Har ni det bra där ute?

Vi har det ok! Ja, lite förkylningar. Frank var ganska utslagen i helgen... " å ni kvinnor ska snacka om att föda barn" typ ;) 

Just nu sitter jag på Savannas dans och väntar, så tänkte passa på och "checka in" :)

Äldste sonen har ju fyllt 23, otroligt! Iallafall så brukar alltid födelsedagsbarnet få välja mat/restaurang, och så äter vi alla tillsammans. Varje år väljer Colin och jag detsamma, SUSHI! Har en känsla av att en viss liten sessa och kommer göra det i framtiden :)

Grattis till en av världens finaste killar!
Och sushi blev det såklart :)

Men denna gång blev det bara sushifantasterna som gick och åt, Frank kan lika gärna vara utan och Kevin är i Spanien...och han är ändå inte speciellt glad för sushi.
Vi var på Hai och åt, som alltid har haft den bästa sushin. Tycker dock den blivit sämre :( så blir nog dax att ta något annat ställe nästa gång :) Men där är väldigt bra när man är där med barn med tanke på deras akvarium, det kan roa barn i långa stunder :) Men det har oxå varit mycket finare en gång i tiden. Jag vet inte vad som hänt, nya ägare kanske? Personal och service är där iallafall inget fel på, jättetrevliga. Stället är väldigt mysigt oxå :)
Lite mycket Wasabi kanske? ;) Colin gillar visserligen starkt, men här blev det lite för bra. Hahaha.
Vi hade det iallafall jättemysigt och maten är fortfarande god, även om den varit bättre. :) Eller så kanske vi har blivit kräsnare,  hahaha.

Nu blev jag supersugen på sushi, är vrålhungrig dessutom :)

Hann inte skriva klart på dansen så är hemma nu :) Ska bli gott med mat!

Ha en fortsatt trevlig kväll.
Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar