torsdag 15 oktober 2015

När (riktiga) terrorister varit på besök!

Hej alla!

Så otäckt jag har drömt inatt :( känner mig helt omskakad nu! Vissa delar är lite suddiga men den hemskaste delen är helt klar, ska försöka återberätta i bästa mån.

Drömde att jag skulle iväg någonstans med bil, kommer inte ihåg var. Jag hade en bikinitopp på mig och en kofta utanpå, nertill hade jag byxor och ett par höga svarta wedgesandaler. Första delen av drömmen för mig är lite av ett burr, men jag vet att när jag närmade mig stan så står det terrorister lite här och var med sina vapen. Av någon anledning börjar terrorister jaga mig, så jag lämnar bilen sparkar av mig skorna och springer för livet. Då är där nog någon annan med mig oxå, men vet inte riktigt vem. Vi springer och springer och lyckas skaka av oss dem. Att dem jagade mig berodde bl a på min klädsel så jag börjar skyla mig genom att knäppa koftan helt. Och även ta på mig  luvan som sitter på koftan för att täcka mig så mycket som möjligt. När detta är gjort går vi för att ta bussen istället. Ska fortfarande till det där stället som jag inte kommer ihåg. Vi hade sprungit ganska långt så vi var helt utanför stan/centrum nu, så jag funderar på vilken buss som är bäst att ta för att undvika terroristerna. Vi hittar en som vi tror är bra...men icke.

Vi sitter i bussen och ser bussen köra närmre och närmre terroristerna. Inte mycket att göra så vi bara hoppas att dem inte ska märka oss och att överhuvudtaget inget ska hända. Jag vet att vi hinner byta en massa bussar och åker kors och tvärs i Malmö, och till sist är jag ensam av någon anledning? Nu är jag på sista bussen som kör via Caroli och där står många terrorister. Bussen missuppfattar den ena terroristen och tror att han ska gå över gatan, ser verkligen ut så. Terroristen går precis framför bussen och bussen har krypfart, men mitt i allt vänder terroristen framför bussen och bussen kör nästan på honom. Det skulle han inte ha gjort :(

Vi är inte många i bussen, jag och någon brevid mig. En till längre bak och så busschauffören. Terroristen som står precis framför bussen backar lite, laddar och höjer sitt vapen mot bussen. I detta läget tänker jag att nu skjuter dem oss allihop och jag kastar mig ner på golvet. När jag ligger där väntar jag mig att snart kommer smärtan från ett skott i ryggen, och jag är livrädd! Men det kommer inget och jag reser mig sakta och då ser jag att busschauffören är död. Alltså den hemska känslan går bara inte att beskriva, det var så fruktansvärt!!! Så började jag tänka på Frank och mina barn och insåg att jag måste göra något.

Så när terroristerna gör något annat en bit bort kastar jag mig i framsätet och kör iväg. Försöker inte rivstarta eller köra för fort så terroristerna ska uppmärksamma oss, men det gör dem och börjar komma efter bussen. Men jag kör i vanligt tempo och hoppas att dem ska tro att det är en vanlig busstur liksom. Och jag kommer undan på något sätt.

Härefter är det lite otydligt. Vet att jag kör till en massa olika platser, växelspaken går isönder och hittar ett läppstiftsfodral att laga den med haha Glittrigt genomskinligt, väldigt snyggt men växelspaken är för kort, lika kort som ett läppstift, och det blir väldigt jobbigt att växla. Får nästan kasta mig ner från förarstolen ner på golvet för att hinna växla och sen upp snabbt igen. Vet oxå att jag ringer Frank flera gånger för hjälp och hela drömmen har den där skräckkänslan över sig. Jag är verkligen livrädd och fasar för mitt liv varenda sekund. Allt jag gör i drömmen fokuseras bara på att jag inte ska bli skjuten.

Tänk de människor som faktiskt lever så på riktigt :( Tror inte ens vi kan förstå här hur det verkligen är att leva så. :( så hemskt! :( så fruktansvärt! Och stackars alla barn. :(

Gissar att all skrämselpropaganda om terrorister och is som kommit upp på sistone har gjort att jag drömt detta. Är ju inget jag gått och tänkt på direkt men det behöver drömmar heller inte vara ju.

Hoppas verkligen jag slipper fler såna här drömmar :( Vet att drömmen kommer följa mig under dagen, finnas där i bakhuvudet och som lite orokänsla i magen. Brukar vara så när jag drömt något otäckt som jag kommer ihåg så klart när jag vaknat. Men imorgon har det förhoppningsvis bleknat. Fast kan iaf bestämt säga att jag ska INTE till stan idag, blir nog hemma ;)

Hoppas ni alla har det bra och jag önskar er en fortsatt fin dag!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar