fredag 19 februari 2016

När det har blivit fredag!

Äntligen fredag!!!

Jag gillar fredagar! Måste vara känslan av att hela helgen ligger framför en utan väckarklockor och en massa stress. Man kan slappna av lite extra till helgen, har ju lite svårt med det.

Fredagen här blev lite omplanerad, Savanna fick bli hemma p g a förkylningen och rälig hosta. Men det gör ju ingenting, så fick vi en oplanerad "sovmorgon" istället :)

Tänkte vi skulle baka lite idag, får se vad det blir :)

Har missat att visa er vad Savanna gav Frank på alla hjärtans dag, så tänkte att ni skulle få se nu. Det där med alla hjärtans dag blir ju bara större och flådigare för varje år tycker jag, och det har mist lite sin mening. Det är ju inte mängden pengar du spenderar som avgör hur mycket man älskar någon! Och man kan ju göra så mycket själv, verkligen ett hjärtegåva ju. :)


Hemmagjorda tygrosor, inte alls svårt :) Gjorde 7 utslagna och 3 knoppar och så hade jag röda hjärtan redan. Sen lite glitter på och Voila! En alla hjärtans dag bukett som håller i all evighet.  Man kan göra i papper eller lera oxå :) Sen gjorde Savanna ett kort till i form av en båt, jättefint. Och ett kort kan ju de flesta göra själv. Fina va! :)

Önskar er en fortsatt fin fredag!

Tjingeling.

4 kommentarer: