fredag 11 mars 2016

När det vankas ledighet!

Ahhhh, fredag!!! Och sol dessutom. Så härligt! Vi har bytat dagisdag nu så nu är fredagen ledig och vi ska bara ta dagen som den kommer och mysa. :) Tänkte vi skulle påskpynta och påskpyssla lite idag iallafall, kanske lite tidigt men påsken blir så kort annars tycker jag. Skönt att få in lite färg ju :) Just nu känner jag bara för att köpa hem en massa olika sorters snittblommor i alla möjliga färger och ställa i varenda vrå, behöver få in vår!!!

Igår var lite vårlikt, lite mildare i luften och en sol som kom och gick. Så Savanna och jag gjorde våfflor efter dagis och satt ute på trädäcket och åt.

Så gott!

Vi satt dock inte så länge, det är ju fortfarande ganska kallt. Och sitter man dessutom stilla så känns kylan av ganska snabbt.

Jag är ju ganska trött för tillfället så igår unnade jag mig faktiskt att bara ligga i sängen och kolla Netflix när Savanna var på dagis. Brukar ju annars passa på och göra en massa måsten som städning, betala räkningar, rensa m.m. Sånt som kräver lite lugn och ro och sånt som Savanna inte tycker e så kul.

Och ni vet ju hur det är....
:P

Som hela förra veckan rensade jag i rummet med alla våra kläder, jisses vad mycket där var inne som inte skulle vara där! Och massor av kläder fick jag rensat ut, känns skönt :)

Men ja, då var det alltså fredag och vi ska försöka njuta av ledigheten. Till helgen blir det final i Melodifestivalen och kanske ett museumbesök :)

Ha en fortsatt bra dag!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar