lördag 16 juli 2016

När man fått sol i dubbel bemärkelse!

Hej hopp!

Hur har ni det? Hur är vädret hos er? Här är det väldigt upp och ner. Ena dagen har vi höst och nästa dag något mer sommarlikt. Kvällarna är kyliga och gråa tunga moln hotar titt som tätt. :( Väldigt tråkigt och svårplanerat såhär i sommartid när man vill passa på och hitta på lite. :( Igår hade vi tänkt oss lite bad och strandhäng, men det fick bli plan B istället...gäller att ha en plan B nu hela tiden ;) Så det blev picknick och lek på sollekplatsen i Västra hamnen :)

Den gula runda ni ser på bilden föreställer en sol och rutschkanorna är solstrålarna, därav namnet på lekplatsen :)

Picknick och bus!

Vår granne.

Och lite vattenlek fick vi ju trots allt till barnens förtjusning :)

Nej, jag är inte gravid!!! Hahaha

Vi passade på att ta en sväng till Scaniabadet och kolla in årets sommarlov. Bussen var på plats som vanligt.

Vi ska åka ner nån morgon så vi kan vara där när det är lite mer action. Men då får vi upp 6 här hemma och så får man ha koll på vädret innan, inget kul att sitta där när det regnar ju.

Vi hade en toppendag trots skiftande väder, klarade oss utan regn iaf. Vi var alla ganska trötta dessutom så det var helt perfekt med bara några timmars lek och fika. Savanna var så trött att hon somnade i bilen på väg hem :) Och väl hemma och efter lite kinamat i magen så var det min tur och jag däckade i soffan. Det har varit en full rulle-vecka som satt sina spår, så nu får det nog bli några dagars hemmamys nu för återhämtning :)
Sambon var dessutom hemma igen igår efter varit borta och jobba några dagar, så han var efterlängtad.

Så en helt vanlig fredag, en helt vanlig sommardag, lite lek, kycklingklubbor och färsk frukt i gräset, plask i vatten, goa vänners sällskap, kinamat och en hemkommen sambo. Mycket bättre än så blir det ju inte :)

Ha en fortsatt fin lördag!
Kram


2 kommentarer: