fredag 9 september 2016

När en höstig söndag kom på besök!

Hej! :)

Ja, i söndags var det riktigt höstväder. Men igår var det helt enormt varmt och riktigt sommarväder. Det är verkligen tvära kast vädermässigt här :)

I söndags var det iaf bokskogens dag så vi tog med oss kidsen och åkte dit. Och det var helt perfekt skogsväder, underbart. Det var ju lite fuktigt från nattens regn, och himlen höll på tunga moln. Så det var regnkläder och gummistövlar som gällde. Men det var ändå relativt milt i luften och lite kvavt, så varma plagg åkte av lite då och då under spring, lek och bus under skogsturen.

Lite lek medan Frank letade parkering, vilket inte alls var lätt! De hade visserligen öppnat en extra parkering denna dag, men den låg en bit bort och jag tyckte det var rent för långt för Jr att gå. Dessutom var man tvungen att gå längs vägen, och det vill man ju absolut inte med småttingar. :(

Teater :)

Barnen fick prova på orientering.

Sen pusslades det.

Tur att det fanns vägvisare, lätt att gå vilse annars :)

Stora vackra skogssniglar.

Kojor hittar man lite här och där.

Åka häst med vagn kunde man oxå. Men det blev inget för oss. Långa köer och väntetider hela tiden :( svårt att köa i minst 20min med lilleman. 

Vackert.

Sen slog vi oss ner på stenarna och fikade på korv och kaffe.

Och sen massor av klättring och lek på stora lekplatsen.

Måste visa tungorna som blivit blå av glassen :)

Vi avslutade med en glass och då hade regnet kommit :) så det var perfekt tajmning.

Vi älskar verkligen skogen och brukar åka dit lite då och då och ta fika med oss. Hösten är allra bäst om du frågar mig :) Jr hade nog aldrig varit i skogen men det märktes att han njöt till 100%. Han är ju en sprallefis och  älskade att han kunde verkligen få springa spritt och rasta av sig. Han sprang och hoppade så han var helt genomsvettig haha Vi hade tagit med oss Gucci oxå om det inte varit för att vi visste att det skulle vara så mycket folk och även hundar. Han är ju lite skällig vår Gucci :) Men vi tar en tur med honom en annan dag helt enkelt.

Så vi hade en jättefin söndag oxå trots höstvädret. Och 2 småttingar somnade väldigt gott på kvällen. Skogsluft är bästa luften!

Så det var vår helg och nu är det redan fredag igen, helt crazy vad tiden går fort. Sen har veckan gått med vardagens rutiner och plikter  igång igen. Så nu planerar vi för helgen som kommer, men idag slappar vi nog bara. :)

Ha en fortsatt bra fredag.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar